Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi a véleményetek? Plüssállat?

Mi a véleményetek? Plüssállat?

Figyelt kérdés

Az új ovinkban van egy hülye szokás ami nekem nagyon nem tetszik, az alvós állatokat egy kosárba gyüjtik és amikor lefekszenek akkor mindenki elveszi a sajátját!

Szerintem ez rohadtul nem higiénikus mert ki tudja kinek mi lakik az alvó állatkájában nem igaz?

A másik oviban ahova a fiam járt ott a saját zsákjában volt mindenkinek a saját állatkája!!

Nektek erről mi a véleményetek hogyan jelezzem ezt az óvónőknek ?

2015. okt. 10. 19:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%

tuti infarktust kapnál a főnökömtől, ő a kis kosárban a cumikat gyűjti össze alvás után :D na az már nekem is sok, én a gyerekekkel kivitetem a polcukra :)

de mint anya, nem akadnék ki a plüssök összegyűjtésén :)

ha nagyon zavar akkor kérd meg az óvónőt, hogy a tied tehesse egy kis szütyőbe és úgy a kosárba...

2015. okt. 10. 21:30
 12/28 anonim ***** válasza:
25%
mindig tanul az ember, plüsst se fogok az oviba vinni.
2015. okt. 10. 21:42
 13/28 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt, én mondjuk nem aggódok semmin, fel se merült bennem hogy ez esetleg gond. De a poén az, hogy a lepedőt minden egyes nap fel/le kellett húzni, máskülönben a szekrényben tárolás közben érintkeztek volna.
2015. okt. 10. 23:52
 14/28 anonim ***** válasza:

Bennem ez fel sem merült,én nem engedek vinni játékot az oviba,mégha az alvós akkor sem!

Amúgy meg azt kint (biztos nem mondják azt,hogy nem lehet) lehet hagyni a zsákjában és probléma megoldva,nem kell ennek ilyen nagy feneket keríteni!

2015. okt. 11. 06:23
 15/28 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk az oviban is igy van senkinek semmi baja nem lesz etöl .de ha neked nem tetszik tedd a plüsst a zsákjába azt a probléma megoldva .
2015. okt. 11. 07:34
 16/28 A kérdező kommentje:

Sajnos mivel a kislányom ragaszkodik , az alvósához,meg be is engedik vinni az oviba , nincs miről beszélni!!

Csak miután megláttam hogy egy helyen gyüjtik rosszul lettem!!

Igenis feszült vagyok a sok baromságon amiket kitalálnak az oviban!

Ja én arra gondoltam nem e direkt csinálják ezeket a dolgokat hogy betegek legyenek és a sok buta szülő azt gondolja természetes hogy beteg a gyerek!

De örülöm hogy vannak a válaszadók között aki normális és józanul gondolkodik,nrkik köszönöm szépen

2015. okt. 11. 11:24
 17/28 anonim ***** válasza:
43%
Beteg vagy.
2015. okt. 11. 11:30
 18/28 anonim ***** válasza:
34%

Miket találnak ki az oviban?

Majd nagycsoportra nem lesz beteges,de már középsőben se lesz annyit!

Én igen is feleslegesnek tartom az alvókát bevinni,ha bölcsis gyerek lenne megérteném!

2015. okt. 11. 12:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Nálunk hol a közös kosárban, hol a zsákban van az alvós, de tök mindegy. Ahogy az első is írta, napközben össze vannak zárva, együtt játszanak az óvodai játékokkal, ha valamelyik gyerek beteg, úgyis szanaszét szórja a bacikat, így lényegtelen, hogy együtt vagy külön vannak-e tárolva az alvós plüssök. Nem értem, hogy ezt miért nem lehet felfogni.
2015. okt. 11. 19:39
 20/28 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk is így van. És eszedbe sem jutott hogy miért van így, azon kívül hogy szerinted direkt megbetegítik a gyerekeket? Talán azért, mert ha minden gyereknek a kezében lenne napközben, akkor ott hagynak el ahol érnék, a játékok között, vagy kint az udvaron. Aztán alvás elott keresgelgetnek az óvónők minden egyes alvóállatot, azzal menne el az alvásidő fele, nem beszélve a nyugos hisztiző gyerekekről, akik azért sirnanak, mert elveszett az alvóallat. Az oviban is van egy rendszer, sok plüss van, kell nekik egy egységes hely. Ha ennyire zavar, akkor vesd fel szuloin, hogy rakja mindenki a zsakjaba.
2015. okt. 11. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!