Milyen anyagnak hívják ezt? /plüssállat bundája/
Szóval, már pici korom óta imádom ezt a mesét. /Bátor, a gyáva kutya/. Sokszor gondolkoztam rajta, hogy milyen jó lenne beszerezni egy ilyen plüssállatot, de sajnos Magyarországon nem lehet kapni ilyent. Ezért hát úgy döntöttem, hogy akkor készítek én, saját magam. :) Közben említettem már ezt az ötletemet az egyik barátomnak, aki szintén nagyon örülne ennek a kiskutya babának. Így akkor már inkább elsősorban neki szeretném elkészíteni. Biztosan nehézségekkel fog menni első nekifutásból, és talán nem is úgy sikerül majd, ahogy elterveztem, de akkor is a két kezemmel és szeretetemmel teremtem" meg őt. :D A hozzá értő szakemberek,első sorban pedig a varrónők,textilművesek és nagymamák válaszát előnyben részesíteném, de persze szívesen fogadok minden nemű választ és tanácsot. Esetleg ha elmondanátok, hogy ti hogyan valósítanátok meg ezt a kis plüsskutyit. :) Milyen öltéseket használnátok, stb. Ugyanis a hímzésen kívül nem értek sem a szabáshoz, sem pedig az ilyen fajta kreatívkodásokhoz.
Itt van a kép a ,,mintáról", amit tökéletesnek találtam. Milyen anyagból készült a bundája szerintetek? :)
A válaszokat előre is köszönöm!
Egy 15 éves lány, Somogy megyéből.
Nem értek hozzá, de ezt találtam
Vászon- Wikipédia
Bolyhos kötés (pl. bársony, plüss, kordbársony, velúr). Ennél az eljárásnál a vászon felületét felvágják (bolyhosítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!