Óvónőket kérdeznék? Miért sokkal jobb, ill. könnyebb, ha a kistesóval otthonlévő anyuka elhozza ebéd után a nagyot?
Nem az volt a kérdés,hogy akarom-e vagy nem. Hanem,hogy miért kell elhozni. Mert nem volt világos,hogy délután,amikor már kevesebb a foglalkozás, akkor miért nem mindegy,hogy két gyerekkel több vagy van kevesebb. De értem,hogy bejátszik a helyhiány alváskor. Mondjuk nálunk most egy olyan anyukának is szóltak, ahol a csoportban van elég hely.
És igen, valóban nem akarom. Leírtam az okot, hogy miért nem. De ez most lényegtelen.
Nem tudom,hogy mi lenne rá a megoldás. Nyilván kevesebb gyereket nem vehetnek fel, mert így is dömping van.
De hiába mondom,hogy én otthonról is dolgozom, akkor meg kérik a munkáltatóit!
Hát akkor nekünk szerencsénk van. Kb. 20-an vannak a csoportban a fiamék, és sosem volt kérdés, hogy ott alszik. Pedig már a következő babát vártam, mikor elkezdtük az ovit, és itthon voltam, meg most is, hogy itt a kicsi. Ébredésre megyek érte, és a legtöbb hasonló anyukánál, akikkel kb. egy időben szültük a gyerekeket így látom. Sőt, az óvónő mondta, hogy ha akarom, még uzsonnára is maradhatna.
Egyébként nekünk kb. fél óra az út hazasétálva. Beszoktatáskor volt pár nap, hogy ebéd után eljöttünk, mire hazaértünk, a gyerek felpörgött, pedig nagyon fáradt volt. Vagy csukott szemmel vánszorgott mellettem (7 hónapos pocakkal nem tudtam felvenni).
(Mondjuk nem tudom mennyire számít, de nálunk 2 ovi van, az állami és egy katolikus. Mi a katolikusba járunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!