Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónőket kérdeznék? Miért...

Óvónőket kérdeznék? Miért sokkal jobb, ill. könnyebb, ha a kistesóval otthonlévő anyuka elhozza ebéd után a nagyot?

Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 12:46
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés,hogy akarom-e vagy nem. Hanem,hogy miért kell elhozni. Mert nem volt világos,hogy délután,amikor már kevesebb a foglalkozás, akkor miért nem mindegy,hogy két gyerekkel több vagy van kevesebb. De értem,hogy bejátszik a helyhiány alváskor. Mondjuk nálunk most egy olyan anyukának is szóltak, ahol a csoportban van elég hely.

És igen, valóban nem akarom. Leírtam az okot, hogy miért nem. De ez most lényegtelen.

2015. szept. 2. 17:29
 22/37 anonim ***** válasza:
75%
kérdező, azt te, küldősként nem láthatod hogy mennyi hely van altatáskor. egészségesen egy csoportszobában maximum 16 maximum 18 gyereket lehet altatni, többnél nincs lehetőség a kényelmes, pihentető alvásra. Gondolom te se tudnál úgy nyugton aludni, hogy ha melletted megfordul valaki akkor megrúgja valamidet, mert nincs hely. Bár, akiket ez nem érdekel, hiába írhatunk bármit.
2015. szept. 2. 18:27
 23/37 A kérdező kommentje:
Én ezt is megértem, tényleg. Viszont szerintem az sem várható el egy anyukától,hogy egy pár hetes babát cipeljen kétszer (reggel is ugye vinni,ha nincs más) át egy városon. Aztán ha hazaértek próbálja letenni a felpörgött nagyot, és még a kicsit is.
2015. szept. 2. 18:32
 24/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy mi lenne rá a megoldás. Nyilván kevesebb gyereket nem vehetnek fel, mert így is dömping van.

De hiába mondom,hogy én otthonról is dolgozom, akkor meg kérik a munkáltatóit!

2015. szept. 2. 18:38
 25/37 anonim ***** válasza:
30%
Dolgoztam óvodában és elárulom miért.Mert a legtöbb óvónő ki van égve és elege van a gyerekekből.
2015. szept. 2. 21:46
 26/37 anonim ***** válasza:
65%
Kiégett pedagógusra főleg nem hagynám, akkor inkább 1 órával kevesebbet dolgozom otthonról. Nem kell, hogy az én gyerekemmel szívózzon bárki, meg kínlódjon a gyerek alvásidőben.
2015. szept. 2. 21:50
 27/37 anonim ***** válasza:
53%

Hát akkor nekünk szerencsénk van. Kb. 20-an vannak a csoportban a fiamék, és sosem volt kérdés, hogy ott alszik. Pedig már a következő babát vártam, mikor elkezdtük az ovit, és itthon voltam, meg most is, hogy itt a kicsi. Ébredésre megyek érte, és a legtöbb hasonló anyukánál, akikkel kb. egy időben szültük a gyerekeket így látom. Sőt, az óvónő mondta, hogy ha akarom, még uzsonnára is maradhatna.

Egyébként nekünk kb. fél óra az út hazasétálva. Beszoktatáskor volt pár nap, hogy ebéd után eljöttünk, mire hazaértünk, a gyerek felpörgött, pedig nagyon fáradt volt. Vagy csukott szemmel vánszorgott mellettem (7 hónapos pocakkal nem tudtam felvenni).

(Mondjuk nem tudom mennyire számít, de nálunk 2 ovi van, az állami és egy katolikus. Mi a katolikusba járunk.)

2015. szept. 2. 21:52
 28/37 anonim ***** válasza:
68%
Ha eltudom hozni akkor elhoznám a nagyot ,a pici baba nem cukorbol van hogy ne tudnád elhozni a nagyobbat ,a fiamat mindig elhoztam az ovibol ebéd után mikor kisebb volt a huga ,ha itthon volt apa akkor egyedül mentem ha nem volt itthon akkor kislányt babakocsiba vagy hordozoba be és indultam .ugy hogy meglehet oldani csak akarat kell hozá.de ezt kisbabás ovis ismerösökön is látom ,mindegyik eltudja hozni .
2015. szept. 3. 05:21
 29/37 anonim ***** válasza:
71%
Ha szerinted mindegy hogy egy gyerekkel több vagy kevesebb, akkor otthon miért nem mindegy hogy egyel több vagy kevesebb?
2015. szept. 3. 06:44
 30/37 anonim ***** válasza:
50%
ott a pont utolsó:-D
2015. szept. 3. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!