Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónőket kérdeznék? Miért...

Óvónőket kérdeznék? Miért sokkal jobb, ill. könnyebb, ha a kistesóval otthonlévő anyuka elhozza ebéd után a nagyot?

Figyelt kérdés
2015. szept. 2. 12:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
49%
utolsó, itt nem a dolgozni akaró anyákkal van a baj, hanem azokkal akik még évekig otthon lesznek, tehát nem azért nem hozzák haza mert bármikor befuthat egy munka amit el kell vállalni, hanem pusztán a saját kényelmük miatt altatják bent.
2015. szept. 2. 16:04
 12/37 anonim ***** válasza:
64%
Miért is 0%-ban hasznos a válaszom mikor pontosan leírtam az okát, miért kérik a pedagógusok, hogy hazavidd a gyereked lehetőség szerint????????????????????
2015. szept. 2. 16:07
 13/37 anonim ***** válasza:
68%
mert fáj nekik az igazság:-D előre látom én is le leszek pontozva.
2015. szept. 2. 16:09
 14/37 anonim ***** válasza:
79%

Engem is lepontoztak, pedig az az ok, hogy sok a gyerek.

Nekem nem volt pofám gyesesként délután is ott tartani.

2015. szept. 2. 16:15
 15/37 A kérdező kommentje:

Nem GYES-esként lennék itthon,hanem újszülöttel, aki októberben érkezik.

Lehet, hogy nehéz elhinni, de nem mindenki egy köpésre lakik az ovitól. Egy újszülöttet, vagy egy 1-2 hónapos babát mondjuk decemberben öltözteni, rángatni,hogy elsétáljunk 4-5 km-re a tesóért, azért nem ilyen egyszerű. Nem 1-2 éves gyerekről beszélek.

Másrészt családi vállalkozásban dolgozom, amit itthonról is tudok csinálni egyenlőre, viszont két gyerek mellett kizárt. A baba mellett még talán, amíg a fiam pici volt, mellett is tudtam.

2015. szept. 2. 16:40
 16/37 anonim ***** válasza:
74%

9-es vagyok,nem értem miért 0-ra pontoztatok le? Mi rosszat vagy felháborítót írtam? Ez annyira gáz hogy 1 óra 45 perccel tovább bent marad a gyerek,mert tanulok meg munkát keresek és így könnyebb,egyszerűbb? Aki ma momentán közölte velem,hogy amúgy ő még maradna játszani...

A kisbabásokat is megértem,általában hamar kialakul,hogy délben (is) alszik a baba,nem mindegy,hogy alszik nyugodtan vagy vinni kell,esetleg messzire,busszal és akkor eltolódik az alvása,éjszaka sokáig fent lesz...aki meg tudja oldani oldja,de aki nem?

2015. szept. 2. 16:46
 17/37 anonim ***** válasza:
79%
Én dolgoztam egy ideig óvodában. Azért mert bár úgy tűnik, hogy mennyire jó a délután alszanak, ez nem így megy. 30 gyereket altatni, három embernek sok. Kötelezni nem kötelezhetnek, hogy hazavidd de ez az oka.
2015. szept. 2. 17:10
 18/37 anonim ***** válasza:
66%

14. vagyok.

Tudom, hogy nehéz elhinni, de felfogtuk ám, hogy nem az óvodással leszel otthon, hanem a kicsivel. :)

Képzeld, mi is külterületen lakunk, kocsival 10 perc, gyalog 40. Ennek ellenére is tartom a véleményem. Én is a KICSIVEL voltam itthon, amikor a nagyot nem tartottam bent. Ahogy dolgozni mentem vissza, akkor aludtak csak ott. Én nem írtam, hogy neked is így kell csinálni egyébként, azt csinálsz nyilván amit akarsz. Feltettél egy kérdést, kaptál rá válaszokat, sajnálom, ha nem tetszik.

Akkor utoljára mégegyszer: nem kötelezhetnek rá, de a sok gyerek miatt kérik. Remélem, világos.

2015. szept. 2. 17:20
 19/37 A kérdező kommentje:

Nyilván, nem azt mondtam,hogy nem lehet semmiképp kivitelezni, pusztán azt,hogy egy 1 hónapos babát ha alszik,ha nem, nekiállni öltöztetni téli ruhába, stb. speciel én akkor sem tartom a legjobb ötletnek.

De van, aki szó nélkül megteszi, nem vagyunk egyformák.

2015. szept. 2. 17:24
 20/37 anonim ***** válasza:
74%
Így van, teljesen egyértelmű. Te nem akarod így csinálni, de akkor mire a kérdés, már rég eldöntötted...
2015. szept. 2. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!