Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tegeződés az óvónénivel?

Tegeződés az óvónénivel?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, nálatok a szülők tegeződnek-e az óvónénivel. Kinek kell felajánlani a tegeződést, a szülőnek vagy az óvónéninek?
2015. aug. 24. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi családi napközibe járunk (bölcsi helyett,mert államiba nem vették fel sajnos),itt ők ajánlották fel a tegeződést.

Velem egy korú az egyik dadus,az "óvónéni" sem sokkal idősebb és a másik "óvónéni" is kb velünk egy korosztály.

Én megvártam,amíg ők ajánlottá fel,egyesével,egy darabig egyiket magáztam a másikukat már tegeztem és így haladtunk.

Én biztosan nem kérdezném meg,hogy tegeződhetünk-e.

2015. aug. 24. 13:33
 12/16 anonim ***** válasza:
CSak ha az óvónéni mondja. Nálunk kb. fél év múlva ajánlotta fel az óvónéni, hogy tegeződjünk.
2015. aug. 24. 20:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Te ne tegezd le, csak ha ő ajánlja.

Én szintén pedagógus vagyok, a lányom óvónénijeit tegezem, mert ők is letegeztek, a fiam óvónénijeivel magázódunk. Tudják, hogy szintén pedagógus vagyok, de mivel ők az idősebbek és nem ajánlották fel a tegeződést, így velük magázódunk. Kicsit furcsa, de elfogadom.

2015. aug. 25. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Bölcsibe nálunk lehetett! Oviba NEM! A régi ovijába sem és az ujba sem!
2015. aug. 26. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk az első kiscsoportos szülői értekezleten ajánlotta fel a vezetőóvónő, hogy tegeződjünk-úgy értem mindenki mindenkivel. A közel 60 éves óvónénit is tegezzük. Sokkal könnyebb a kommunikáció. HA nálatok ilyen nem volt, figyelném a szülőtársaimat, hogy tegeződnek-e az óvónénivel, és ha nagy arányban igen, és hasonló korúak vagytok, megkérdezném, hogy tegeződhetnénk-e.
2015. aug. 27. 06:31
 16/16 anonim ***** válasza:

A bölcsiben tegeződünk, pedig mindkét gondozónő az anyám/nagyanyám lehetne. Ők ajánlották fel, már az elején.

Az oviban ilyet nem ajánlottak fel, így magázom a nálam 5 évvel fiatalabb óvónőt is. Lehet, hogy túl maradi vagyok, de amíg ő nem ajánlja fel, addig én tuti nem kérdezek rá. Ez egy olyan pozíció, ahol nem a kor számít.

2015. aug. 27. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!