Anyukák! Ti hogy viselkedtek/viselkednétek az oviban gyakorlaton lévő fiatalokkal?
Egyetértek az elsővel.
Akkor sem néznélek semmibe, ha nem tudnám, ki vagy.
Tudták, hogy ki vagy? Vagy nem kell ilyenkor bemutatkozni? Lehet én bemutatkoztam volna...
(Nálunk majd jövőre lesz aktuális csak az ovi :) )
Nem értem ezt a viselkedést. Nálunk is voltak gyakorlaton, teljesen normálisan kommunikáltak ők is, mi szülők is.
Elhiszem, hogy rosszul esett, de ne törődj vele, vannak olyan emberek, akik valamiért többnek érzik magukat másoknál. Te csak legyél kedves, az be szokott válni. :)
Beszoktatáskor 1-2 napig egész nap ott voltam a gyerekemmel, és ha másik gyerek kért tőlem valamit, nyilván neki is megcsináltam. Mert simán odajöttek, hogy gombold be az ingem, vedd le nekem azt a játékot, stb.
Egyébként nekem nincs bajom a gyakornokokkal, sem a pályakezdőkkel.
Egyrészt ők még lelkesek, nem fásultak, másrészt a modernebb módszereket is ismerik, szóval nem hátrány.
Nekünk a dadus új, tavalyelőtt volt gyakornok, tavaly vették fel. A kisfiam nagyon szerette, semmi gond nem volt vele. Viszont az 50 éves óvónőt ki nem állhatom, első naptól kezdve szabadulna a gyerektől. Pl. 2-szer bepisilt, már kitalálta, hogy ne vigyük, mert nem szobatiszta. Nem is értettem, akkor felmondok a munkahelyemen, vagy mi? Tiszta őrült nőszemély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!