Ti hogy viselkedtek/ viselkednétek, ha kiközösítenek titeket?
Megpróbálnék alkalmazkodni. Nem azt mondom, hogy ez a jó, de én sokat szenvedtem, mire sikerült rájönnöm, hogy a magamnakvalóságom és a makacsságom az oka, amiért állandóan rosszul érzem magam, nem bírom a magányt.
Viszont nem tudom, pontosan milyen közösségről van szó (ezt esetleg kifejthetnéd kicsit bővebben), de ha csupa kifejezetten rosszindulatú emberrel zárnának össze, akik minden ok nélkül belémkötnek vagy kigúnyolnak/pletykálnak, engem se érdekelne, nem pazarolnám az energiám fölösleges dolgokra.
Ha alaptalanul közösítenének ki, akkor süssék meg. Pont fontosabb nekem a szünetekben való olvasás, mint egy halomnyi idiótán való bosszankodás.
Ha lenne rá okuk, akkor megpróbálnám velük tisztázni a dolgokat - amennyiben valóban hibáztam és szeretném helyre hozni. Ha sikerülne, nyert ügy, ha nem, akkor szintén sz*rok a fejükre. :D
azert faj, mert nem birom elviselni a maganyt. szeretem en az embereket.. de sokan marha nagy rohadekok
teljesen korrekt a viselkedesed, nyugodtan kolcsonadhatod.. :D
Azért fáj, mert egy kudarc. A személyiség kudarca. Mert nyilván az adott közösségben is van hiba, de az egyénben még több :(
Engem 13 éven át közösítettek ki.
Gimiben osztályon kívül voltak barátaim.
Az osztályban elfogadtam a helyzetemet. Egyedül voltam általában, szünetekben vagy a más osztálybeli haverokkal vagy elfoglaltam magam valahogy.
Osztálykiránduláson viszont igyekeztem nem kivonni magamat - a buszon egyedül ültem meg elől, de az esti bulin általában én is iszogattam, a településeken a szabadprogramokon én is egy adott csoporttal kerestem kajahelyet.
Volt példa bulira, kocsmázásra évközben is.
Az egyetemen is sokan nem bírnak, bár ott már fele-fele az arány, sőt, talán több az, akivel azért tudok dumálni, ha egymás közelébe kerülünk. :)
Egy ideje figyelem, mi a titka azoknak, akik széles népszerűségnek örvendenek annak ellenére, hogy "mások", mint a korosztály nagy átlaga.
Bizony fel kell venni az álarcot, és úgy kell tenni, mintha egyetértenél a tömeggel. Meg a sok nevetés is számít, akkor is, ha te pont visszataszítónak tartod az adott dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!