Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti hogy viselkedtek/ viselkedn...

Ti hogy viselkedtek/ viselkednétek, ha kiközösítenek titeket?

Figyelt kérdés
Legyen szó mondjuk egy amúgy se szimpatikus közösségről. Személy szerint én nem foglalkozok velük, egyszerűen nem látom értelmét. Kíváncsi vagyok, mások is így tennének-e.

2014. dec. 6. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Számkivetettként.
2014. dec. 6. 20:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Magasról leszarnám őket :PP
2014. dec. 6. 20:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Pontosítok: Teljes embernek érzem magam nélkülük is.
2014. dec. 6. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Megpróbálnék alkalmazkodni. Nem azt mondom, hogy ez a jó, de én sokat szenvedtem, mire sikerült rájönnöm, hogy a magamnakvalóságom és a makacsságom az oka, amiért állandóan rosszul érzem magam, nem bírom a magányt.

Viszont nem tudom, pontosan milyen közösségről van szó (ezt esetleg kifejthetnéd kicsit bővebben), de ha csupa kifejezetten rosszindulatú emberrel zárnának össze, akik minden ok nélkül belémkötnek vagy kigúnyolnak/pletykálnak, engem se érdekelne, nem pazarolnám az energiám fölösleges dolgokra.

2014. dec. 6. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha alaptalanul közösítenének ki, akkor süssék meg. Pont fontosabb nekem a szünetekben való olvasás, mint egy halomnyi idiótán való bosszankodás.

Ha lenne rá okuk, akkor megpróbálnám velük tisztázni a dolgokat - amennyiben valóban hibáztam és szeretném helyre hozni. Ha sikerülne, nyert ügy, ha nem, akkor szintén sz*rok a fejükre. :D

2014. dec. 6. 21:06
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos az egyik hozzászóló segítőkészsége, de én most a Ti viselkedésetekre lennék kíváncsi egy adott szituációban. :)
2014. dec. 6. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:
engem mar kozositettek ki, pl. iskolaban.. egyedul voltam mindig, nem beszeltem senkivel. zavart nagyon es rosszul is esett. most, gimiben kicsit jobb a helyzetem. megszokni ezt az erzest nem lehet.. faj :)
2014. dec. 6. 23:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha nekem nem fáj, hanem egyszerűen csak furának tartom őket azért, mert előítéletesek velem, akkor a viselkedésem mennyire korrekt? Akinek fáj a kiközösítés, annak miért? Nekem az fáj, ha olyan bánt meg, akit nagyon szeretek. Őket nem szeretem,teljesen közömbösek számomra.
2014. dec. 7. 00:30
 9/12 anonim ***** válasza:

azert faj, mert nem birom elviselni a maganyt. szeretem en az embereket.. de sokan marha nagy rohadekok

teljesen korrekt a viselkedesed, nyugodtan kolcsonadhatod.. :D

2014. dec. 7. 10:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért fáj, mert egy kudarc. A személyiség kudarca. Mert nyilván az adott közösségben is van hiba, de az egyénben még több :(

Engem 13 éven át közösítettek ki.

Gimiben osztályon kívül voltak barátaim.

Az osztályban elfogadtam a helyzetemet. Egyedül voltam általában, szünetekben vagy a más osztálybeli haverokkal vagy elfoglaltam magam valahogy.

Osztálykiránduláson viszont igyekeztem nem kivonni magamat - a buszon egyedül ültem meg elől, de az esti bulin általában én is iszogattam, a településeken a szabadprogramokon én is egy adott csoporttal kerestem kajahelyet.

Volt példa bulira, kocsmázásra évközben is.

Az egyetemen is sokan nem bírnak, bár ott már fele-fele az arány, sőt, talán több az, akivel azért tudok dumálni, ha egymás közelébe kerülünk. :)

Egy ideje figyelem, mi a titka azoknak, akik széles népszerűségnek örvendenek annak ellenére, hogy "mások", mint a korosztály nagy átlaga.

Bizony fel kell venni az álarcot, és úgy kell tenni, mintha egyetértenél a tömeggel. Meg a sok nevetés is számít, akkor is, ha te pont visszataszítónak tartod az adott dolgot.

2014. dec. 7. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!