Az osztályomban kiközösítenek, csak azért, mert más zenét hallgatok, miért nem mindegy mit hallgatok?
Tehát..én általában rockot hallgatok,ezen belül pl.Hollywood Undead, Tankcsapda, Metallica...de az osztályban mindenki más RTM fosokat hallgat, és aki már nem azt hallgat azt hagyjuk logika-.-
Mert aki rockot hallgat az csakis bunkóparaszt lehet..
Kicsit hülye megfogalmazás, elnézést:D
"mindenki más RTM fosokat hallgat"
Szerintem ezt előttük is kiejthetted a szádon és sokkal inkább azért kerülnek mert te leszóltad az ő zenéjüket, hiszen alapjáraton senkit nem érdekel milyen zenét hallgat a másik ameddig nem szólják le az övét..
Szarni bele! :D
De tényleg, ebbe senki nem szólhat bele. Legalább te nem vagy olyan mint a többi.
Nem tudom, hogy mennyi idôs vagy, fiú vagy lány, de saját tapasztalatom alapján középsuliban toleránsabbak az emberek ilyen téren, mint általánosban. Mert engem is kiutáltak ilyen miatt. De örültem is neki, legalább nem fajultam el. De ez csak saját meglátás.
/ a HU-ért pedig jár egy nagy pacsi részemrôl :D /
Mi az az RTM?
Hát, elég sok olyat ismerek, akik rockot hallgatnak, ez általában a menő...
Szerintem nincs baj az izléseddel, a Tankcsapda szövegei nagyon jók, és az nagyon erős zene!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!