Mit gondolnátok egy olyan lányról (16-17 éves), akit 4 testőr kísérget mindenhová? Kerülnétek a vele való beszélgetést? Vagy hogy viselkednétek? Ez mennyire lenne kellemetlen?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 11:44
1/8 anonim válasza:
Magamtól lehet nem mennék oda hozzá, de ha ő beszélgetést kezdeményezne, akkor minden további nélkül elbeszélgetnék vele. Attól még lehet jó fej és nem egy beképzelt majom, hogy testőrök kísérgetik. Mivel még kiskorú, gondolom szülői utasításra.
2/8 anonim válasza:
Elkerulnem. Ha testorei vannak azt jelenti h veszelyben van. Jobb nem a kozeleben lenni, mert a testorok engem mar nem fogbak megvedeni. Raadasul semmi maganszfera, bekopnek az apjanal ha megfogom a csocset.
Kivetel ha valami hiresseg, es nagyon le akarnam varrni. De ha politikus a papa vagy maffiozo akkor felejtos!
3/8 anonim válasza:
Nem közelednék. Szerintem ez ijesztő. Akinek testőr kell, ahogy mások is mondták, ott veszély van. Ok nélkül miért keverném magam veszélybe?
4/8 anonim válasza:
Engem érdekelne mi a helyzet vele, szívesen barátkoznék :))
15/l
5/8 anonim válasza:
Én nem közelednék, de megkérdezhetem miért kísérgeti őt 4 (?!?!) testőr? Szerintem rohadt kellemetlen,hogy nem tudsz vele kettesben lenni.
6/8 anonim válasza:
Magamtól nem biztos hogy odamennek, de ha odajön hozzám nagyon szivesen beszélgetnek/baratkoznek vele. :)
7/8 anonim válasza:
Fiú létemre biztos,hogy nem mennék oda flörtölni egy olyan lányhoz,akit 4testőr véd.Nekem ez fura.:o nyilván azért kell a testőr,mert veszély van.Én pedig nem szeretnék veszélybe lenni..A másik meg,ha testőr ven biztos befolyásos ember a kedves apa.Ha meg merem csókolni a lányt kivágja a nyelvem,vagy mi?!?!:DD
8/8 anonim válasza:
4 testőr, ha minimálbérért dolgoznak is (de gondolom nem) min. fél milla havonta, és akkor még nem evett, öltözködött, járt suliba, szórakozott az a lány. Milyen színvonalon él, aki ilyet megengedhet magának? Hol rúg labdába egy srác, még ha egyetemista és mellette dolgozik is, és megtetszik neki a lány? max. keres annyit, hogy a rezsit, albit kifizeti és akkor már menő a srác, mert eltartja magát. Hova tudja elhívni randizni? Ugyan... nem fog belevágni senki! A lány barátokkal pont ez a helyzet. Ami ennek a négy testőrös lánynak hétköznapi, az a másiknak luxus. Rátesz egy lapáttal a veszély is, a befolyásos szülők és akkor még a lány jelleméről semmit nem tudunk, mennyire torzított rajta ez a fajta aranybörtönélet, stb. Tuti semmi jót nem sejtenék elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!