Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi van akkor, ha nem igaz a...

Mi van akkor, ha nem igaz a gyerekedre, amit az óvodai fejlettségi lapon olvastál?

Figyelt kérdés
Sokkal több mindent tud, mint le van írva és csak a mozgása valamint a rajzkészsége szorul fejlesztésre. Nevelési tanácsadóban 124-es IQ-t állapítottak meg.
2015. máj. 19. 09:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
pont a mozgás, és rajz(azaz motorikus készség)van hatással az agyi idegpályák, idegrendszer fejlődésére, tehát ha pont ezek a területek vannak lemaradva..
2015. máj. 19. 09:04
 2/19 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek. Csak még beírták a beszédkészséget valamint az ének-zenét is és a mesek-vers visszamondást is. Ezek viszont nem igazak!!!
2015. máj. 19. 09:06
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Milyen szempontból fontos ez? Iskolába megy? Mert akkor ott épp a rajzkészség fontos lenne, hisz az írás arra épül, az IQ-nak pedig ehhez nem sok köze van.
2015. máj. 19. 09:06
 4/19 anonim ***** válasza:
7%
a beszédkészséget leginkább a szoptatás fejleszti(szopizott v cumisüveges volt? ha az előbbi, akor valszeg tényleg alaptalan)
2015. máj. 19. 09:09
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Végig se szoktam olvasni, nem érdekel. Az óvónők képtelenek 30 gyereket pontosan kiismerni. Amikor suliba megyünk akkor lesz jelentősége , de csak akkor, ha valami miatt hátrányba ütközne és én nem értek vele egyet. Én tudtam miben szorul a gyerek fejlesztésre, szépen elvittem az óvodát kikerülve fejlesztőbe. Ovinak fel se tűnt, hogy abban a dologban el van maradva. Szóval csak aláírom a papírt és csókolom, nem érdekel.
2015. máj. 19. 09:14
 6/19 A kérdező kommentje:
semmi baj a beszédkészségével, szopizott, tökéletesen beszél, jóval nagyobb a szókincse mint az átlagnak (nev.tan.-ban is leírták). Iskolába jövő szeptembertől megy, tehát még nem.
2015. máj. 19. 09:26
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, az óvónő azt írja le, amit ő tapasztal az óvodában. Lehet hogy a gyereked otthon neked oda vissza elmondja a walesi bárdokat és többszörösen összetett mondatokban beszél, de ez egyáltalán nem számít, ha az óvodában a suss fel nap se megy neki és egyszvas mondatokban beszél.
2015. máj. 19. 09:34
 8/19 anonim ***** válasza:
22%
miért vagyok lepontozva...?akkor is a szoptatós babák sokkal könnyebben, gyorsabban tanulnak beszélni!!!!
2015. máj. 19. 09:46
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Mekkora hülyeséget írsz utolsó! Egy csomó ellenpéldát írhatnék...
2015. máj. 19. 10:17
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Amit az óvónők látnak, az az, ami közösségben megmutatkozik a gyerekből. Ott több a stressz, többet kell alkalmazkodni, egy szóval egészen más szituáció. Ezért - szemben az egyik válaszolóval - engem érdekel, mit látnak az óvónők, mert ők jobban ismerik a gyereknek azt azt az arcát,amivel az iskolában is boldogulnia kell majd (csak még nagyobb létszám és sokkal magasabb követelmények mellett). Persze, én ismerem a gyerekemet, az óvónő viszont több százat látott, és megvan a szaktudása és tapasztalata.

Az a pszichológus meg,aki 124-es IQ-ról kiad egy papírt, és még el sem magyarázza, adja vissza a diplomáját, ha egyáltalán van neki... így kell szegény szülőket félrevezetni.

2015. máj. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!