Milyen ruhákat adsz bölcsibe/oviba járó gyerekedre? Direkt a legszebbet, vagy pont, hogy a kicsit egyszerűbb, koszolható ruhákat?
Természetesen nem kopott, szakadt ruhákra gondolok, ilyet én sem adok rá, de a bölcsi legelején mindig ráadtam a lányomra a legszebb, legdrágább ruháit, aztán sorra hozta haza őket úgy összekoszolva, hogy még folttisztítóval sem tudtam kimosni. Szóval úgy gondoltam, hogy ezek után inkább a középszerű, párszár forintos akciós/turis ruhákat adom inkább rá, amik persze szintén szépek és csinosak, de semmi extra.
A kérdésem csak arra vonatkozott, hogy ki hogy viszonyul ehhez a témához.
En mindent, söt akar bali ruhat is!
Nyaron voltunk esküvön, kapott szep ruhat, most nyarra kinövi mar igy az oviban is felveheti! Es igy van ez mindennel, max 1evig jo ra a ruha miert a szekrenybe legyen! Annyi ruhajuk van!
Nekem bölcsis lanyom soha nem jött haza foltosan a bölcsiböl, ott kap elöket! Ha mindig koszos akkor a bölcsivel kell beszelni!
Nálam az a szempont, hogy kényelmes legyen, és a két kisfiam saját maga tudja felvenni-levenni a ruhákat az oviban, szóval ne legyen rajta pl. egy tucat gomb.
Elhasznált ruhákat nem adok rájuk még otthon sem, mindig szépen járnak.
Olyan folt még nem volt, amit ne tudtam volna kimosni. :) Amit elnyűnek, azt kiszanálom, ez a ruhák sorsa, nem sajnálom őket, a szebb darabok mennek a kistesónak.
Nem a legszebb ruháit hordja oviba, de olyan ovis ruhái vannak, amit akkor is ráadnék, ha mennénk valahova. Kb. 3 hónapja ruhát vesz az oviba harisnyával. Egyébként leggingset és pulóvert szokott hordani.
4,5 éves múlt a kislányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!