Másfél éves gyerekedre adsz sapkát ilyen jó időben? Elég egy fejpánt is kislányra?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 21:47
1/12 anonim válasza:
még az 5 évesem is sapiban van... :D
2/12 anonim válasza:
Én ma levettem a másfél évesemről amíg a napon sétáltunk, de amint beértünk az árnyékos játszótérre visszaadtam rá.
3/12 anonim válasza:
4 éves kislányomra még sapkát adok most.
4/12 anonim válasza:
1,5 éves kislányomra ma nem adtam sapkát. Késő délután 5 fele már kellett. Napon 17 fok volt. Árnyékban 12-14. Sajnáltam a napos játszón a gyerekeket, akik overállban sálban és sapkában játszottak. Persze anyuka egy pulcsiban... :-)
5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
en is adok meg a gyerekekre sapkat,de ma az egyik 2 ev koruli kislanyon nem volt sapka es innen merult fel bennem.
2015. márc. 10. 22:35
6/12 anonim válasza:
Sapka nélkül nem indulunk el, de ma én is levettem a 2 éves kisfiamról, mert olyan jó idő volt. Mi pont dél körül voltunk kint, de reggel-délután még nincs olyan jó idő.
7/12 anonim válasza:
nem adok rá sapkát, max- árnyékban.
8/12 anonim válasza:
6 évesem és én is hordok még sapkát.
9/12 anonim válasza:
Nem volt rajta tegnap,de 15 fok volt kb.Ha szeles az idő,adok rá,meg ha úgy látom nincs meleg is.Leveszi ha melege van.Igaz,már lassan 2,5 éves,de levette 1,5 évesen is.De lányomnak óriási haja van,eléggé melegíti ez is,szóval ha kopasz lenne,mint rengeteg gyerek,akkor kapna egy kis vékonyat.Én nekem is melegem van,nem öltöztetem túl őt se,főleg nem játszóra,ahol szaladgálnak.
10/12 anonim válasza:
Csalóka még ez a jó idő, ilyenkor lehet a legkönnyebben megfázni. 3 évesemen van sapka, ma reggel még a kesztyűjét is kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!