Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit lehet tudni már a szptembe...

Mit lehet tudni már a szptembertől bevezetendő ebédkedvezményről?

Figyelt kérdés
Tényleg három gyerekesek igényelhetik csak? Mennyi lesz az egyfőre jutó jövedelem? Milyen feltételek vannak?
2015. ápr. 13. 09:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Én pont ma kérdeztem meg a bölcsiben, azt mondják semmi konkrétumról nem tudnak még. Én a neten úgy olvastam, hogy ingyenes lesz az étkezés minden óvodás és bölcsis gyermeknek, de lesz egy határ, ha valakinek az egy főre jutó jövedelme meghaladja azt az összeget, akkor fizetős lesz neki az ebéd. De az összeghatárról még nem szólt a fáma.
2015. ápr. 13. 09:28
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
De igen, már kb. 1000szer elmondták a híradóban, hogy ahol az egy főre eső jövedelem meghaladja a 90.000 Ft-t, azoknak lesz fizetős. Így lesz ingyenes az étkezés a gyerekek 90%-nak. Egyébként szerintem ebből nem lesz semmi, de hogy jövő ősszel nem, az tuti. Max jópár év múlva.
2015. ápr. 13. 10:18
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
Jó lenne ha tejesülne szeptembertöl sporolnèk havi 18000ft
2015. ápr. 13. 13:48
 4/14 A kérdező kommentje:
A kerdes az h csak harpm es tobbgyerekeseknel lesz-e. Mert tegnap ezt mondtak.
2015. ápr. 13. 13:58
 5/14 anonim ***** válasza:
24%
Eredetileg úgy indult, hogy mindenkinek.... most már csak a nagycsaládosoknak... mondom, hogy nem lesz belőle semmi.
2015. ápr. 13. 15:10
 6/14 A kérdező kommentje:
Ok nekem ket gyerekem van. Ezert erdekelne a kolkok szama:-) csak kivancsi voltam h bakizott a hirado vagy valoban csak 3 gyerektol lenne...
2015. ápr. 13. 15:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha csak a sokgyerekesek kapják meg,akkor nem értem ezt a felhajtást, eddig is lehetett kérni étkezési hozzájárulást az önkormányzatnál,akkor nem értem,mire jó ez az egész....Még először arról volt szó,hogy MINDENKINEK! ingyenes lesz az étkezés! Utána már csak 90 e/fő alatt, most meg már csak az x gyerek fölött...Vicc az egész....ez se a magyarnak kedvez...
2015. ápr. 14. 13:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Ez nem biztos pont erre akarnek rajonni. Mert az egyik csatornan egyik feltetelnek minimum harom gyereket irtak.
2015. ápr. 14. 15:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Három gyerektől semmi értelme nem lenne, mert a nagycsaládosok így is talán 1000 Ft-t fizetnek összesen az étkezésre. Ha a terv eredetileg is ez volt, akkor ez csak népámítás ... ettől a kormánytól nem lennék meglepve.
2015. ápr. 14. 16:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Kedves 9 válaszolo èn havi 4000ft fizetek lányom ebèdjère ugy hogy 3 gyerekes vagyok fiaim ebèdje mèg enèl is több mèg fèláral is havi 6000ft/gyerek.
2015. ápr. 14. 17:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!