Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Te szólnál az óvónőnek emiatt?

Te szólnál az óvónőnek emiatt?

Figyelt kérdés

nagycsoportos gyerekem azzal jött haza az oviból, hogy hallotta, amikor az óvónők minket beszéltek ki, a mi családunkat. Azt hitték, hogy alszanak a gyerekek, de nem, az én gyerekem hallotta és negatív érzéseket váltott ki belőle.

Kérdőre vonnád az óvónőt?

Szerintem az óvónőnek nem az a feladata, hogy a családról véleményt alkosson a gyerek füle hallatára, bármiről is legyen szó.

Nincs igazam?

ja a gyerek nem hazudik, nem füllent, tuti, hogy így volt ahogy ő mondja.

2015. márc. 23. 15:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszadóval. Egy kisgyermek fejlődését meghatározzák a családi körülmények is, minden változást megérez, és ez a viselkedésén meglátszik. Az óvónőknek meg kell osztaniuk egymással az ilyen jellegű tapasztalatokat is, mert mindkettőjükre tartozik.

Ezért szerintem nem jogos szólnod, ez a munkájuk része.

Viszont ha valami "fikázás" jellegű dologról volt szó, akkor azt egyszerűen nem érdemes fölvenni, és ha szóba hoznád letagadnák. Nem bizonyítható.

Mindenképp a gyerekkel érdemes átbeszélni a dolgot.

Persze most már túl vagytok a dolgon gondolom, hogy döntöttél végül? Mi lett az ügy kimenetele, megosztod velünk?

2015. ápr. 13. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!