Te szólnál az óvónőnek emiatt?
nagycsoportos gyerekem azzal jött haza az oviból, hogy hallotta, amikor az óvónők minket beszéltek ki, a mi családunkat. Azt hitték, hogy alszanak a gyerekek, de nem, az én gyerekem hallotta és negatív érzéseket váltott ki belőle.
Kérdőre vonnád az óvónőt?
Szerintem az óvónőnek nem az a feladata, hogy a családról véleményt alkosson a gyerek füle hallatára, bármiről is legyen szó.
Nincs igazam?
ja a gyerek nem hazudik, nem füllent, tuti, hogy így volt ahogy ő mondja.
Attól függ mit mondtak? Mert ha mondjuk arról van szó, hogy a tip-top óvónéni megszól, hogy maci naciba viszed be a gyereket akkor nem kell vele foglalkozni...
Mást meg honnan tudna rólatok?
Attól függ miről van szó.
Nyilván ha az előző válaszoló által említett lényegtelen dolog, akkor nem is foglalkoznék vele.
Ha jogos, akkor meg inkább magamon és a családomon gondolkoznék el, mert ha már mások is észreveszik, hogy gáz van, akkor ott tényleg gáz van. Nem lehet, hogy ezért érint ez rosszul téged és a gyereket is? Rossz érzés szembesülni a problémával...
Én szólnék. Simán kinézem az óvónőkből, hogy kibeszélik a családot. Nálunk játékidőben mondtak olyat, hogy: "undok, apja természetét örökölte", meg: "hisztis, mint az anyja".
Szerintem igazad van, kérdező. Most elég nagy a feladat, hogy rendet rakj a gyereked fejében, anélkül, hogy szidalmazd neki az óvónőt.
Aki emberekkel dolgozik, lehetetlen, hogy ne tárgyalja ki a személyes gondolatait a kollégákkal az ügyfelekről/jelen esetben szülőkről, családokról. Nagyban függ attól is, hogy mit mondott konkrétan. Nyilván nem gondolták, hogy a gyerek nem alszik, nem akarták ezzel sem Őt, sem Téged megbántani. Feltételezzük a jót mindig!
Egy óvónő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!