Ez komoly? Nálatok se lesz anyáknapja?
nálunk nem lesz anyáknapja, óvónő azt mondta, hogy betiltották odafent, így egész országban nem fognap idén (meg ezután) anyáknapját tartani! ez igaz? miért???
egyébként kis oviba jár a gyerekem, nem értem, hogy ha ez valóban igaz, bár nem tudom elképzelni, akkor is miért nem lehet csak "csöndben" megtartani?
Le lehet pontozni, de gondoljon bele mindenki, mit érezhet az a kisgyerek, akinek nincs anyukája? Pl, mert meghalt vagy elhagyta őket??? Tavaly a lányom osztályában egy kislány sírva kirohant, amikor valami "Miért szeretem az anyukámat? " címmel kellett fogalmazást írniuk.
A másik kedvencem a délelőtti, nyílt napnak álcázott anyák napja, amire ugye el kellett menni, majd, ha már úgyis ott vagy, akkor ugye haza is viszed a gyereket délelőtt 10-kor. Csak aki épp nem kapott szabadnapot, annak a gyereke ott sírt délelőtt az oviban.
Számomra a legértékesebb, legjobb az a csak a szülőnek, a hazamenetelkor elmondott vers, átadott virág + maga készítette kis ajándék volt. Lehet, ebben az is benne volt, hogy egyik gyerekem sem szeretett soha szerepelni.
2.válaszoló vagyok:
Nálunk még vers sem lesz, se rajz, se virág. Az óvonők megmondták nem is fognak készülni az anyák napjára. Csak azt nem értem mire fizetünk havonta 1000 ft csoportpénzt mert folyékony szappant, wc papírt, szalvétát is nekünk kell vinni és még nem is járnak kirándulni, bábszínházba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!