Ez komoly? Nálatok se lesz anyáknapja?
nálunk nem lesz anyáknapja, óvónő azt mondta, hogy betiltották odafent, így egész országban nem fognap idén (meg ezután) anyáknapját tartani! ez igaz? miért???
egyébként kis oviba jár a gyerekem, nem értem, hogy ha ez valóban igaz, bár nem tudom elképzelni, akkor is miért nem lehet csak "csöndben" megtartani?
Itt a GYIK-ben irta egy anyuka egy kérdésben, hogy az o ovijukban sincs, es mas ünnepség sem, de ez mar tavaly volt. Az önkormányzatuk nem engedte. Mar akkor is sokan ki akadtak ennek hallatára.
Nem tudom, nekem kiskori ovis éveimbol az anyák napja maradt meg a legjobban, semmi mas ünnep nem. Nem is maga az ünnep miatt, hanem szerintem minden gyereknek jo érzés ez, nem igazán a műsor miatt mert van aki utal szerepelni, hanem mert ott van vele az oviban az anyukaja, ott ül a kis székén es ot figyeli.
Nálunk lesz idén anyák napja. De észrevettem, hogy mostanaban minden francos ünnepet megtartanak amit régen nem, pl költészet, kultúra, föld, stb napja. Nem azt mondom hogy ez mind felesleges, de nehogy mar az anyák napja ne legyen ennyire fontos, főleg egy kisgyereknek sokkal többet jelent mint a kultúra vagy költészet.
úgy látszik nem tudom meg itt sem mi ez az egész. de nagyon szomorú vagyok, nálunk zárt ünnepek vannak, karácsonykor van egy kis műsor és az anyáknapja volt még.
most közölték, hogy nem tarthatnak és ha megoldható, az apukák menjenek a gyerekekért, mert azért tanítanak verset amit megsúgnának apukáknak, hogy tudjanak segíteni. szóval nálunk ilyen sarokba elvonulós sem lesz :(
tavaly egész napra bementünk, nagyon jó volt... mindenki ki tudott venni 1 szabadnapot, nem volt gond, idén is megoldottuk volna, vagy délután... de semmi nem lesz :(
2.válaszoló vagyok:
Ma rákérdeztem miért nem lesz, a válasz mert a gyerekek nem szeretnek szerepelni és csak szoronganak.
Nálunk is minden zárt körben történik (kivéve a Karácsony), a csütörtöki Gergely-napról annyit tudok, hogy lesz egy Gergely pápa, 2 püspök, a többiek a mesteremberek. Minden csoportba bemennek és elmondanak egy szöveget. Ezt is a fiamtól tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!