Randink közben? Szoptatós anyuka? Ez komoly?!
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordultam hozzátok, de először story:
Tegnap este randim volt azzal a lánnyal akit szeretek.Egy igazán jó étterembe vittem vacsorázni, mivel úgy gondoltam tetszeni fog neki.:) Már majdnem befejeztük az evést, mire a mellettünk lévő széken a drága anyuka, ország-világ előtt elkezdte szoptatni a gyerkőcét, mindenféle takarás nélkül.A lány akivel vacsoráztam amúgy is az a típus, aki könnyen...hát...elmegy a kedve a dolgoktól, az ilyen látvány hatására.Nem azt mondom, hogy mindenki az én "elhívottamra" figyeljen, és azt se mondom, hogy az etetés nem természetes dolog, de akkor is...Nem lehetett volna neki valami pelust, vagy akármit rárakni?
Előre is köszönöm! 17/F és 16/L
Illet volna egy textilpelussal vagy valamilyen ruhaneművel eltakarni, így bunkóság.
Kulturált anyuka elvonul vagy úgy szoptat, hogy ne látszódjon (ezerféle lehetőség van: textilpelus, szoptatós felső, szoptatós kendő stb...)
Tanúja voltam egyszer hasonló esetnek. Egy férfi azonnal beállt troll üzemmódba és elég hangosan elkezdett beszólogatni a nőnek:
- Aztaaa, micsoda csöcs, hadd nézzem meg a másikat is!
- Mit képzel, hogy mer ilyet mondani?
- Én? Hát maga mutogatja itt, miért állnánk meg egy mellnél? Nekem már erre is felállt, de szívesen megnézném a másikat is!
És sikeresen elérte, hogy eltakarja magát a hölgy. A többi jelenlevő csendben röhögött a jeleneten :)
Férjem üzletben dolgozik. Egyszer látta, hogy egy anyuka amíg állt a sorban, felhúzta a felsőjét, félrehúzta a pushup-os melltartóját (!) és nekiállt szoptatni a 2 éves gyerekét, aki lógott rajta kb.
Nem igaz h 2 évesnek is még igény szerinti szoptatás kéne, vagy nem bír ki 10 percet amíg végeznek az üzletben.
Az ilyeneknek köszönhető,h a nyilvános szoptatást sokan elítélik. Ha mindenki eltakarná magát valamivel nem lenne téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!