Randink közben? Szoptatós anyuka? Ez komoly?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordultam hozzátok, de először story:
Tegnap este randim volt azzal a lánnyal akit szeretek.Egy igazán jó étterembe vittem vacsorázni, mivel úgy gondoltam tetszeni fog neki.:) Már majdnem befejeztük az evést, mire a mellettünk lévő széken a drága anyuka, ország-világ előtt elkezdte szoptatni a gyerkőcét, mindenféle takarás nélkül.A lány akivel vacsoráztam amúgy is az a típus, aki könnyen...hát...elmegy a kedve a dolgoktól, az ilyen látvány hatására.Nem azt mondom, hogy mindenki az én "elhívottamra" figyeljen, és azt se mondom, hogy az etetés nem természetes dolog, de akkor is...Nem lehetett volna neki valami pelust, vagy akármit rárakni?
Előre is köszönöm! 17/F és 16/L
2015. márc. 6. 14:24
11/13 anonim válasza:
A zöld fenyőfás üzletben álltam sorba, a mellettem lévő sorban 35 körüli jól szituált, dekoratív anyuka, drága ruhában, a bevásárlókocsiban 2 év körüli fia, a gyerek mondta, hogy szomja, erre az anyuka nyakik felhúzta a pulcsiját, behajolt és simán megetette. Mindenki látott mindent.
12/13 anonim válasza:
hát azért étterembe minimum vennék szoptatós polót,és még arra kendőt is. azzal észre se vennék,csak mintha ölbe lenne :-)
13/13 anonim válasza:
De ha elkezdtél volna feltűnően csókolózni a barátnőddel, fogadjunk, hogy még a nő lett volna kiakadva,..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!