Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodás gyerekek Szülei!...

Óvodás gyerekek Szülei! Akiknek kell tisztasági csomagot vinni az oviba. Milyen mínőségű dolgokat visztek be?

Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 19:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
45%
Tudjátok ezzel nekem addig nincs semmi bajom, ha mindent megkapnak. Nyílván mindenki ott segít magán ahol tud.
2015. febr. 21. 18:04
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
21es .ez lopás!!!! nem segít önmagán,nem lehet mentegetni !!!!nem különb mint ha benyúl valaki zsebébe és kiveszi a pénztárcáját!
2015. febr. 21. 20:17
 23/35 anonim ***** válasza:
88%
Nem kéne általánosítani azért. Én is óvónő vagyok és soha nem loptam semmit bölcsiből, sőt, sokszor én vittem be sokmindent, a saját pénzemből, a pl képeslapkészítéshez hívattam elő képeket a gyerekekről, én fizettem, mesefigurás papirzsepit is vittem, stb. Eszembe se jutott soha hazavinni semmit.
2015. febr. 21. 20:50
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még mielőtt valaki belekötne, nem írtam el, bölcsiben vagyok óvónő, Romániában bölcsiben is van óvónő és van foglalkozás a gyerekekkel, színezés, rajzolás, festés, ragasztás, vers-ének tanulás, énekelés, torna, napi program.
2015. febr. 21. 20:52
 25/35 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozzatok! Én nem hiszem, hogy elviszik az óvónők a zsepit. Nekem inkább az a bajom, hogy nem a rossz mínőségű dolgokat viszek be, de sejtem, higy nem mindenki így van ezzel - már ha visz egyáltalán.
2015. febr. 21. 21:05
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok. Sajnalom, hogy olyan vilagban elsz, ahol ez a normalis. Nalunk nem az, es amig en ott dolgozom, nem is lesz az! Lopni nem szoktam, es nem azert mert buntetik, hanem mert keptelen lennek elvenni azoktol a gyerekektol, akiket szeretek, imadok.... (19-esnek)
2015. febr. 21. 21:40
 27/35 anonim ***** válasza:
A lányomnak közép kategóriást. Óvónőként pedig kikérem magamnak. Be már sokszor vittem a saját pénzemből, ki soha, semmit nem hoztam.
2015. febr. 21. 22:33
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Dajka vagyok. Fél évente(szeptember, február) kérünk 4 tekercs WC papírt, 1 csomag szalvétát, 1 folyékony szappant (nincs kikötve, hogy mekkora). Havonta 1 csomag papírzsepi. Ha valami elfogy akkor kiírjuk. Nem viszünk haza semmit. Általában elég is ez a mennyiség fél évre. Ja, a csoport fele meg be sem hozza a tisztasági csomagot. Gondolhat bárki bármit, nálunk ki van rakva a Zewa Wc papír is a gyerekek wc-jébe. Nem kell általánosítani. Nem mindenhol hordják el a gyerekek elől. A kisfiamnak olyanokat viszek be, amit itthon is használunk.
2015. febr. 22. 08:46
 29/35 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk még a gyerekek ebédjének nagy részét is hazaviszik az óvónők. Múltkor egy hatalmas megrakott szatyorral sétált el. A csoport pont a konyha mellett van, végignéztem az egészet, és hallottam,amint még válogat is. A gyerekeknek meg közben a másik magyarázta a csoportban, hogy nem "repetázhatnak", mert nem jár nekik több. Közben az ebéd ára nőtt, az adagok csökkentek.

Arról már nem is beszélek, hogy óvónéni 3 gyereke sutyiban eszi az uzsonnát az ajtó mögött.

2015. febr. 22. 09:37
 30/35 anonim ***** válasza:

Nálunk félévente kell bevinni WC papírt, 100-as papírzsepit és szalvétát. Év elején fogkrémet és folyékony szappant.

Én a középkategóriásat, drágábbat veszem. Hátha jut az én gyerekemnek is, akinek nagyon érzékeny a bőre.

Nálunk sokan nem hoznak, így mi, akiket hál istennek, nem vág földhöz három havonta 2000 Ft (mert, sajnos, nagyon sok mindenkit igen), szoktunk gyakrabban bevinni.

És annyit hozzátennénk az óvónőink védelmében, hogy soha semmit nem visznek haza, az ebédmaradékot szétosztják, de egy szülő se panaszkodott még, hogy éhesek a gyerekek.

Írta itt valaki, hogy tőlük elviszik a gyerekek elől is akár a kaját, én csak azt nem értem, miért nem szólnak a fenntartónak a szülők, ha valóban így van!

A másik meg az, hogy én is olyan munkahelyen dolgozom, ahova sokszor magam viszek be dolgokat, nemhogy elhozzak!

2015. febr. 22. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!