Óvodás gyerekek Szülei! Akiknek kell tisztasági csomagot vinni az oviba. Milyen mínőségű dolgokat visztek be?
Nálunk még a gyerekek ebédjének nagy részét is hazaviszik az óvónők. Múltkor egy hatalmas megrakott szatyorral sétált el. A csoport pont a konyha mellett van, végignéztem az egészet, és hallottam,amint még válogat is. A gyerekeknek meg közben a másik magyarázta a csoportban, hogy nem "repetázhatnak", mert nem jár nekik több. Közben az ebéd ára nőtt, az adagok csökkentek.
Arról már nem is beszélek, hogy óvónéni 3 gyereke sutyiban eszi az uzsonnát az ajtó mögött.
Nálunk félévente kell bevinni WC papírt, 100-as papírzsepit és szalvétát. Év elején fogkrémet és folyékony szappant.
Én a középkategóriásat, drágábbat veszem. Hátha jut az én gyerekemnek is, akinek nagyon érzékeny a bőre.
Nálunk sokan nem hoznak, így mi, akiket hál istennek, nem vág földhöz három havonta 2000 Ft (mert, sajnos, nagyon sok mindenkit igen), szoktunk gyakrabban bevinni.
És annyit hozzátennénk az óvónőink védelmében, hogy soha semmit nem visznek haza, az ebédmaradékot szétosztják, de egy szülő se panaszkodott még, hogy éhesek a gyerekek.
Írta itt valaki, hogy tőlük elviszik a gyerekek elől is akár a kaját, én csak azt nem értem, miért nem szólnak a fenntartónak a szülők, ha valóban így van!
A másik meg az, hogy én is olyan munkahelyen dolgozom, ahova sokszor magam viszek be dolgokat, nemhogy elhozzak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!