2 évesetekkel mennyit jártok közösségbe? Én most babát várok, és nem merem gyerekek közé vinni a gyerekbetegségek miatt. Lelkifurdalásom van. Ti sokat jártok el ilyen helyekre? Vagy vannak kis barátok?
Babaúszára, más ilyen helyre nem.
De amúgy járunk mindefelé
Majd szeptembertől megy bölcsibe.
A betegségeket addig is hazahozza bátyja a suliból:-))
előző
az lemaradt, hogy 22 hónapos
márciusban lesz 2 éves
2. napja vagyunk bölcsiben, beszoktatás zajlik
(magán bölcsi, heti 2 délelőttre viszem)
így a második délelőtt után is úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos. Annyit változott, megfigyeli a többieket és beilleszkedik a nagyok közé.
hihetetlen ! ez nagyon szükséges, hogy a korosztályával legyen, szerintem a későbbiekben ezt kamatoztatni fogja tudni, képes alkalmazkodni.
egyke gyermek is, de nincs elkényeztetve.
betegség ügyben kicsit félek, mivel van egy két nagyon taknyos , és nagyon köhögős gyermek, nem értem miért kell egy beteg ( hőemelkedéses , komolyan mondom a hőemelkedést) gyereket közösségbe vinni. a szülő miért viszi így a gyereket el? úgyhogy én így több c-vitamin dús ételt adok, hogy ne robbanjon le a csemetém.
másrészről viszont úgy fog megerősödni az immunrendszere is , ha néha kicsit ki van téve a bacinak is.
semennyit, eddig se jrtunk ilyen helyekre, most meg terhes is vagyok meg járvány is van.
voltunk egy télapó-ünnepségen, ősszel néha játszótéren és ennyi. a barátainknak ugyanilyen korú gyereke van, kb. havonta egyszer találkozunk.
nem gondolom, hogy lényeges lenne a gyerektársaság még meg pénzem sincs ilyesmikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!