Óvodás gyerekek Szülei! Akiknek kell tisztasági csomagot vinni az oviba. Milyen mínőségű dolgokat visztek be?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 19:14
12/35 anonim válasza:
Amit minden gyereknek bevisznek évente tisztaságit, az több, mint amennyit valójában elhasználnak.
Dolgoztam is 3 óvodában, ott is ugyanaz ment, mint anya munkahelyén.
Az ovónők, dajkák, konyhások mind azt hordják haza amit tudnak.
A csoportban dolgozók értelemszerűen a papírzsebkendőt, wc papírt, folyékonyszappant, gyerekfogkrémet stb.
Konyhás oldalról is tudnék mesélni, de nem ez volt a kérdés.
Ne értsétek félre, a gyerekek soha nem szenvednek hiányt, nem spórolnak rajtuk, de ami megmarad azt mind hazahordják, sosincs olyan, hogy visszaadják, vagy következő évben nem kérnek.
13/35 anonim válasza:
Nálunk kiteszik a prémium folyékony szappant a gyerekeknek,persze aztán után töltik de nem tapasztaltam hogy ne kapnák meg.
14/35 anonim válasza:
Olyat, amit itthon is használunk, normális minőségû dolgokat. Nálunk szerintem abszolút korrektek, mert nem kell mindig mindent vinni, ki van írva, épp amire szükség van, és amibòl még van bőven.
16/35 anonim válasza:
En ovono vagyok, es soha, soha nem vittunk haza semmit! Vannak akik premium dolgokat hoznak, vannak akik olcsobbat. Nalunk ugy van, hogy felevente kerunk tisztasagi csomagot (szalveta, zsebkendo, wc papir, folyekony szappan, fogkrem), es ha valami elfogy, akkor azt kiirjuk az ajtora, es hoznak a szulok, soha nem halmoztuk fel a keszletet, nem tudtunk volna mibol hazavinni. Persze ez eszunkbe se jutna. Talan annyi, hogy a felnott mosdoba is abbol van kirakva. Volt mar olyan, hogy a kabatomban maradt egy adag tiszta zsebkendo, amit az udvarra vittem ki, de nem vettem ki onnan, hanem bent hagyva a zsebemben, masnap volt nalam zsepi. A lanyomeknak havonta kell bevinni, fogkrembol elmexet viszek (ott sajatot hasznalnak), zsepibol lidl sajatmarkat, wc papirt itthonrol (zewat hasznalunk, ebbol veszek ki 4 gurigat) a szalveta olcso 100 forintos - az a nagy etkezdei, ezt legalabb nem kell vagni, a folyekony szabban pedig baba.
17/35 anonim válasza:
Én nem veszek rosszabbat,mint itthonra szoktam. A múlt héten vittük a csomagot mi is az oviba. A dm-ben szoktam zsepit venni (100 db-os 200-250 Ft), wc papír a miénkből, 1 babaszappan, szalvéta. Nem vagyok híve a leggagyibbnak,de nem költök rá sokat. negyedévente kell vinnünk,kibírom.Kb 1000-1500 ft körül van összvissz.
18/35 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is, mentek a kezek😊.
2015. febr. 21. 16:56
19/35 anonim válasza:
Kedves 16-os, ezt ne haragudj, de nagyon nem hiszem el, hogy nálatok soha senki nem lop.
Nincs olyan munkahely, ahol ne lopnának, az óvónő ezeket tudja hazavinni.
20/35 anonim válasza:
Nálunk még az óvónő is hoz be cuccokat, nemhogy lopna...3-an vannak, 2 óvónő, egy dajka, egy kistelepülés 15 fős ovija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!