Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért engedik meg az óvónők,...

Miért engedik meg az óvónők, hogy fiú gyermekfülbevalót hordjon az oviba?

Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 15:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
87%

Nézzetek már utána a hermafrodita jelentésének, amire gondoltok, az a transzszexualitás.

Kérdező: Hogyha más gyerek kap egy s*ggenfütyülős lovat vagy egy nyaralót, amit te nem akarsz megvenni a tiédnek, akkor is az óvónő lesz a hibás? Óvodás gyerek mellett ideje lenne már felvenned a szülő szerepét és megmondani a gyerekednek, hogy te nem fogod kilövetni a fülét, mégpedig ezért meg azért. Előbb-utóbb a gyereknek is fel kell nőnie a gondolathoz, hogy nem kap meg mindent automatikusan, amit a csoporttársainál meglát. Nem is értem, hogyhogy ez csak most probléma, eddig hogy kezelted az efféle helyzeteket?

2014. dec. 9. 10:51
 22/25 anonim ***** válasza:
18as "Nem lenne neki mert nagyon nem tetszik nekem" csak én érzem hogy ez nagyon gáz???
2014. dec. 15. 03:49
 23/25 anonim ***** válasza:
Azért ne legyen annak a fiúnak mert Te nem tudsz hatni a sajátodra??? Majd mindenki a te kényed kedved szerint él ,nehogy nevelned keljen ....
2014. dec. 15. 03:50
 24/25 anonim ***** válasza:
8%
Az a baj, hogy az ilyenekkel kisgyerekkorban teljesen félre lehet vinni a gyerek nemi identitását. Nem alakul ki a fiú nemi identitása, a későbbiekben identitászavara lesz, és az borzasztóan meg fogja nehezíteni az életét később.
2014. dec. 15. 05:06
 25/25 anonim válasza:
Ahogy sokan már írták,az ovónő nem igazán tilthat meg semmit.Nekem még csecsemő koromban szúrták a füleim és azóta csak növekedett a fülbevalók létszáma.Viszont ha esetlegesen bármikor is fiam lenne,nem azért nem lenne fülbevalója mert más nem engedi,hanem azért mert megvárnám vele hogy majd ha elég nagy lesz hozzá ő akar-e magának.Akik pedig mégis megcsináltatják a kisfiúnak...hát ez csak egy lyuk,ami benő.A lényeg hogy ne legyen szekálva amiatt hogy neki is "lányos" a füle.
2015. jan. 2. 04:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!