Mikortól hordjon a baba cipőt?
Én azon a véleményen vagyok, hogy akkor mikor már elengedi a rácsot, és tesz 4-5 lépést egyedül is...
Otthon akkor is nagyrészt mezítláb legyen, de ha lementek, és akar kiszállni a kocsiból, hogy álldogáljon, dülöngéljen(jaj, de édesek abban az időszakban..is) a homokozó szélén, vagy egy kis pad mellett akkor legyen a lábán vmi...
Amúgy otthon én azt csináltam, hogy ráadtam a szandit 1 órára, utána levettem, utána megint ráadtam...szóval hogy szokja...
En mindig tulzasba viszem a cipo vasarlast, tobbet veszek mint amennyi kellene,igy a fiamnak is voltak cipoi 2 honapos koratol.8 honaposan mar kapaszkodva lepegetett,a babakocsibol is mindig ki akart szallni,szoval akkor mar kellett neki a cipo.Elotte csak ugymond kiegeszitokent volt:)
En a helyedben vennek neki cipot ha mar felall.Persze teny,hogy nem attol tanul meg jarni a baba,de azt sem tartom helyesnek ha azert nem engedik kiszallni a babakocsibol a gyerkocot,mert nincs a laban cipo.Egyebkent nalunk otthon is cipoben-szandalban volt miutan tobbszor elcsuszott zokniban.
Szerintem még ráértek.
A legkönnyebben mezítláb tanul meg járni. :) Persze ha zokni van rajta, akkor a járólap, parketta komoly kihívás mert csúszik. Ha mindenképpen akar neki cipőt venni, akkor vegyen ilyen puhatalpút: [link]
ebben majdnem olyan könnyű járni mint mezítláb, bőr a talpa, nem is csúszik.
Az enyéim mezítláb tanultak meg járni, kint a kertben is úgy vannak (3 és 1 évesek múltak). Cipőt csak akkor vesznek fel ha hideg van vagy emberek közé megyünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!