Nem túlzás egy mikulás csomagért 700ft-ot elkérni?
én reálisnak gondolom.
mi nem adunk be külön a mikulásra, havi 1500.- csoportpénzt fizetünk, ebből hozzák ki ezeket a dolgokat :)
tavaly kalendáriumot kaptak, azok olyan 800-1.000.- körül vannak a boltokban, 2 éve kindert és pár anyuka csinált hozzá kézzel filcből mikulásos tojástartót :D arra se sajnáltam mert nagyon sok időt feccöltek bele :)
Ma voltam a Tescoban, nézegettem a minőségibb csomagokat, 1000 Ft alatt nem volt, csak a nagyon gagyi, kakaóvajas vacakok.
A kinder le volt árazva, 169 Ft. Egy közepes Milka mikulás 350 Ft. Ehhez még egy csoki vagy szaloncukor, kis mandarin, mogyoró, mikulásos zacsi vagy zsák és mindjárt ott a 700 Ft. Az sem mindegy, hogy egyencsomagot rendelnek valamelyik márkából, vagy megveszik nagy tételben és az óvónénik rakják össze a csomagokat.
Nálunk nem kellett érte fizetni (eddig!), de mivel jövő hét pénteken érkezik a Mikulás hozzájuk, még elkérhetik a rávalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!