Nem túlzás egy mikulás csomagért 700ft-ot elkérni?
Én pont ma vásároltam be a gyerek mikulás csomagjához. Nem sajnáltam a belevalókat, mert fontos hogy mit fog megenni, ne legyen a legolcsóbb vacak csoki. nem jött ki 700 Ft-ból.
Viszont az oviba amit kap, arra nem kértek pénzt. Ha kértek volna, akkor sajnáltam volna rá, mert nem éreztem volna jogosnak, ennyit áldozhatnak a gyerekekre.
Nekünk azért nem kell pénzt beadni, mert év közben gyűjtjük a programokra a pénzt, különféle módon: farsang, bál stb.
A mikuláscsomagjuk min. 1.000 Ft-ra kijön évek óta/fő.
Nem túlzás a 700 Ft egyáltalán.
Egyáltalán nem túlzás. Gondolj bele! Ha tesznek a csomagba egy csokimikulást /biztosan tesznek/, az simán kerülhet akár több száz forintba, hiszen az igazán minőségi csokoládé nem két fillér. Nem tudom, mit tartalmaz majd a csomag, de ha minőségi édességeket, az nem olcsó, és legalább nem sz.rokkal tömik a gyerkőcöket.
A mi mikuláscsomagjaink jóval drágábbak lesznek, én csak igazi csokoládét szeretnék beletenni, valamint nagyon megy nálu k az aszalt gyümölcs, na az meg tényleg nem olcsó mulatság. Természetesen lesz igazi gyümölcs is.
kedves 2es....hol veszed azokat amiket felsoroltál hogy kijön 500ft-ból? alapból maga a kindertojás 250ft plusz a mikulás ha tényleg pici kb 100ft, akkor a zacsi szintés van egy 50ft....ez már 400ft és a mandarin, sz.cukor nincs benne.és szoktak beletenni nápolyit is...
kedves kérdező, egyáltalán nem sok. én nem tartanám annak, főleg hogy ha te magad állítasz össze egy közepes minőségű csomagot az sem állna meg 700ft alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!