Túlzás ez a szigor a családi napközinkben vagy csak én látom így?
18 hónapos kislányom heti két délelőttöt családi napköziben tölt, hogy szokja a közösséget (nem mellékesen imádja a gyerektársaságot.) Már a beszoktatás alatt feltűnt, hogy nagyon nagy a fegyelem és a szigor itt. Kb. 10-en vannak a csoportban, három gondozónő van rájuk, közülük az egyik a barátnőm. Kislányom kb. 1 hónapja jár oda, egyértelműen fejlődött és a javára vált ez az egész. Viszont nekem olyan rossz érzésem van ezzel a túlzott szigorral kapcsolatban. Már nem is egyszer fordult elő, hogy lánykám épp akkor lett nem kicsit leszidva, mikor odaértem (és emiatt sírt is), egyszer például épp a barátnőm tette ezt: Iza föl merészelt kelni a székről, mert meglátott engem. Erre lekiabálta, hogy: "Mondtam, hogy fölállhatsz???" Olyan érzésem van mindig, mintha a katonaságba vinném a gyereket. A többi gyerek is folyton le van szidva, kiabálva apró-cseprő hülyeségekért.
Bővebben most nem szeretném kifejteni, mert már így is hosszú lett, a lényeget szerintem leírtam.
A kérdésem tehát, hogy normális ez, hogy a bölcsiben/családi napköziben a gyerekek folyton le vannak b*szva, lekiabálva mindenért, és én vagyok túlzottan megengedő vagy máshol nincs így?
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!