Gyermeknevelok, szulok, hozza ertok? Bolcsodei tapasztalatok?
Elmondanatok a tapasztalataitokat csak igy anonim bolcsodekkel kapcsolatban ahol dolgoztok illetve ahova a gyerekeitek jar?
En bolcsodeben dolgoztam es van sajnos rossz tapasztalatom.A gondozonok egymassal ellensegesek,a gyerekekkel pedig kenyuk kedvukre bannak,a szulok elott meg kepmutatoskodnak.Szeretnek elhelyezkedni,de lehetoleg minnel csaladiasabb hangulatu intezmenybe.
Illetve erdekelne olyan oldal ahol bolcsodekrol tudnek velemenyt olvasni?
Ha irnatok nekem azt megkoszonnem.:)
Koszonom szepen.:)
Es hol van ez a bolcsode? En Budapesten esetleg a kornyeken keresek.
Szia!
Nekem is magánbölcsibe járt a III. kerületben(már oviba, ugyanoda). Ő nagyon szereti, jók a nevelők, sokat vannak a kertben, kedvesek a dadusok, és rengeteg külön program van, járnak úszni, lovagolni, almát szedni, kirándulni, sokszor jön bábszínház, és gondoznak egy bio kertet is a gyerekek. Mivel kevesebb a gyerek, családi hangulat van, mindenki mindenkivel jó, és tartalmas viszonyt tud kialakítani. Én nem látom, hogy itt a nevelők között feszültség lenne, mindig jó hangulat van, mikor viszem-hozom. A gyerekekre odafigyelnek, bármi jó, vagy rossz dolgot megfigyelnek, azonnal szólnak. Engem néhány dolog zavar, amiatt nemsokára szólok az igazgatónak (pl. ebéd utáni "meglepetés"sel inspirálják a gyereket, hogy faljon be mindent, zeneóra után a tanár cukrot osztogat)tehát általában a nasikkal van bajom, ami majdnem hogy rendszeres. De ezt remélem, meg lehet oldani. Amúgy minden mással meg vagyok elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!