Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Lehet valamit tenni, ha...

Lehet valamit tenni, ha valaki betegen hozza a gyereket bolcsibe?

Figyelt kérdés

Egy anyuka ma maszkban jott a bolcsibe. Rakerdeztem es elmondta, hogy torok es mandulagyulladasa van. Mondtam neki, hogy akkor talan nem kene bejonnie a bolcsibe. Azt valaszolta hogy mas nem tudja vinni a gyereket es a gyerekorvos azt mondta neki, hogy ha maszkban jon akkor senki nem fogja elkapni.

Ti mit gondoltok? Jogosan vagyok felhaborodva? Elvarhato lenne, hogy mashogy oldjak meg?

2013. dec. 16. 08:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Az elvárható,hogy másképp oldják meg,viszont ahogy írod: "Más nem tudja bölcsibe vinni"

Gondolom ha tehetné megoldaná másképp,de nem tudja.

2013. dec. 16. 08:07
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos a felháborodásod.

Ő mindent megtett. Ha nem lett volna rajta maszk, akkor meg sem tudod, hogy beteg.

2013. dec. 16. 08:10
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem elvárható lenne. Jogos a felháborodásod. Mondjuk, ha ő beteg akkor gondolom nem dolgozik. Miért nem tartja otthon magával a gyereket?
2013. dec. 16. 08:11
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha a gyerköc nem beteg szerintem nincs probléma.Most én is és a kicsi is beteg,2 hete beteg volt.Elkaptam.Most én is az vagyok,majd meghalok ugy fáj a torkom.S tegnapra ő is visszaesett. 2 hetet itthon volt és gyógyult... Igy mind2en itthon vagyunk... szerinted hogy oldják meg? Ha pl orvoshoz kell mennie? Akkor vigye a felnött betegek közé?
2013. dec. 16. 08:26
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit eltúlzod, pláne, hogy a gyerekek is lehetnek betegek. Ennél elővigyázatosabb nem is lehetett volna. Ha beteg, pihennie kell, a gyerek meg jó helyen van a bölcsiben.

Tudod, van, hogy nincs más megoldás.

2013. dec. 16. 09:09
 6/19 A kérdező kommentje:

Azt nyilván felfogtam, hogy miért viszi a gyereket bölcsibe. Ez rendben van, ez egy elég komoly betegség, pihennie kell, nem lehet rendesen ellátni egy 2 évest ilyen állapotban.

De azért a többiekre is kéne gondolni. Nincs annak a gyereknek apja meg nagyszülei, akik pár napig besegítenének?

2013. dec. 16. 09:11
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy nagyon becsületes anyuka volt. Szerintem a szülők 90 százaléka ebben az esetben nem vett volna fel maszkot, így megúszta volna a beszólásokat, és senki nem lenne felháborodva rajta. Ő megtett mindent, mégis szidod. Az meg lehet, hogy furcsa, de nem mindenhol állnak haptákban a nagyszülők, hogy a betegeskedő anyukának segítsenek, ahogyan az apukák sem biztos, hogy minden szíre-szóra szeretnek kimaradni a munkából.

Úgyhogy összefoglalva: nagyon nincs igazad.

2013. dec. 16. 09:25
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha te kerülsz ilyen helyzetbe, akkor nem lesz ekkora szád
2013. dec. 16. 09:26
 9/19 anonim ***** válasza:
17%
Neked legyen nagy a szád ha a gyereked kórházba kerül, mert elkapja! Mi így jártunk. 2 napig infúzión volt a gyerekem, mert a kedves anyuka betuszkolta a fertőző gyereket bölcsibe, hát gratulálok. Otthon lehet vele maradni, ha meg a karrier fontosabb nem kell szülni!
2013. dec. 16. 09:37
 10/19 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek a beteg, hanem az anyuka.
2013. dec. 16. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!