Lehet valamit tenni, ha valaki betegen hozza a gyereket bolcsibe?
Egy anyuka ma maszkban jott a bolcsibe. Rakerdeztem es elmondta, hogy torok es mandulagyulladasa van. Mondtam neki, hogy akkor talan nem kene bejonnie a bolcsibe. Azt valaszolta hogy mas nem tudja vinni a gyereket es a gyerekorvos azt mondta neki, hogy ha maszkban jon akkor senki nem fogja elkapni.
Ti mit gondoltok? Jogosan vagyok felhaborodva? Elvarhato lenne, hogy mashogy oldjak meg?
Az elvárható,hogy másképp oldják meg,viszont ahogy írod: "Más nem tudja bölcsibe vinni"
Gondolom ha tehetné megoldaná másképp,de nem tudja.
Nem jogos a felháborodásod.
Ő mindent megtett. Ha nem lett volna rajta maszk, akkor meg sem tudod, hogy beteg.
Kicsit eltúlzod, pláne, hogy a gyerekek is lehetnek betegek. Ennél elővigyázatosabb nem is lehetett volna. Ha beteg, pihennie kell, a gyerek meg jó helyen van a bölcsiben.
Tudod, van, hogy nincs más megoldás.
Azt nyilván felfogtam, hogy miért viszi a gyereket bölcsibe. Ez rendben van, ez egy elég komoly betegség, pihennie kell, nem lehet rendesen ellátni egy 2 évest ilyen állapotban.
De azért a többiekre is kéne gondolni. Nincs annak a gyereknek apja meg nagyszülei, akik pár napig besegítenének?
Ez egy nagyon becsületes anyuka volt. Szerintem a szülők 90 százaléka ebben az esetben nem vett volna fel maszkot, így megúszta volna a beszólásokat, és senki nem lenne felháborodva rajta. Ő megtett mindent, mégis szidod. Az meg lehet, hogy furcsa, de nem mindenhol állnak haptákban a nagyszülők, hogy a betegeskedő anyukának segítsenek, ahogyan az apukák sem biztos, hogy minden szíre-szóra szeretnek kimaradni a munkából.
Úgyhogy összefoglalva: nagyon nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!