Van itt olyan, aki az első pár hónapban elhozta a gyerekét ebéd után az oviból, és csak később aludt ott? Hogy szokott hozzá? Minden tapasztalat érdekelne.
Tavasszal kezdte az ovit a lányom, másfél hónapot járt, ébéd után hoztam haza. Nem is akart maradni tovább, de én is így akartam, itthon voltam a kicsikkel. Most ősszel mondtam neki, hogy ott is alszik, milyen jó lesz, stb. (csak tesztként mondtam neki, hogy mit szól hozzá, ha nem akart volna, most is hazahordtam volna délben, még mindig itthon vagyok, ő most lesz 4 novemberben.) Szóval nagy örömmel mondta, hogy ok, de jó lesz, ott alszik, stb. Azóta is így van, tényleg ott alszik, sőt már busszal akar jönni a második naptól haza (szomszéd faluban van az ovi, én vittem hoztam kocsival eddig, most már csak viszem, és amint elkészül az igazolása, busszal fog hazajárni.
Nálunk így volt, most érett meg a közösségre.
Szia! Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem lesz gondja belőle, ha hazaviszed, sőt! Miért kéne szadizni egy gyereket, ha más útja a dolgoknak?
Én az ovi első évében végig hazavittem ebéd után, de más indokom is volt rá, jelesül, hogy a gyerek még nem volt ágytiszta, és előfordult, hogy a délutáni alvás alatt bepisilt, s mivel meg tudtam oldani, itthon aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!