Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Lehet valamit tenni, ha...

Lehet valamit tenni, ha valaki betegen hozza a gyereket bolcsibe?

Figyelt kérdés

Egy anyuka ma maszkban jott a bolcsibe. Rakerdeztem es elmondta, hogy torok es mandulagyulladasa van. Mondtam neki, hogy akkor talan nem kene bejonnie a bolcsibe. Azt valaszolta hogy mas nem tudja vinni a gyereket es a gyerekorvos azt mondta neki, hogy ha maszkban jon akkor senki nem fogja elkapni.

Ti mit gondoltok? Jogosan vagyok felhaborodva? Elvarhato lenne, hogy mashogy oldjak meg?

2013. dec. 16. 08:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, BÀRHOL elkaphat a gyereked sùlyos betegséget. Az meg megint felvet pár kérdést, hogy nem sikerült megùszni a kórhàzat... Ha ilyen helyzetben nekem beszòl vki, akkor leveszem a maszkot, és beleköhögök a képébe, hogy szemléltessem miként lehet elkapni. És amìg nincs problémàja, ne is gyártson. Hihetetlen rosszindulatùak vagytok.
2013. dec. 16. 09:50
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Lehet. Jobbulást kìvánni neki, és megköszönni, hogy tekintettel van másokra és nem prüszköl a levegőbe. Aki meg a karrierrel jött... Hát én kérek elnézést.
2013. dec. 16. 09:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ajánlottad fel a bölcsőde ajtajában, hogy te beviszed a gyereket és kész? Nincs mindenkinek haptákba vágható rokonsága és sok férj reggel 6ra jár dolgozni. Milyen jogon kéred bárkin számon, hogy hogy intézi a gyerekfelügyeletét? Bezzeg ha tőled kérdezni valaki h miért te vagy más viszed a gyereket fel lennél háborodva, hogy beleszól a magánéletedbe. Amúgy elárulom, lehet volt ott súlyosabb beteg anyuka is, csak nem volt rajta látható. Vagdalkozás helyett segíteni is lehet ám. Lehet én vagyok fura, de én felajánlottam volna, h másnap reggel beviszem az ő gyerekét is, ne kelljen ilyen betegen kimozdulnia, ha nincs segítsége.
2013. dec. 16. 11:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Húha! Neked tényleg nem ismerős az a fogalom,hogy valakinek nincs segítsége. Nem mindenki tud előrántani egy nagyit!

Felvette a maszkot, tehát megtette,amit tudott.

Egyébként ha te elmész a gyerekeddel vásárolni, több szutykot összeszedhet, mint így, a bölcsiben!

2013. dec. 16. 13:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Meddig kötöd még az ebet a karóhoz? Már minden felvetésedre reagáltak! Mit vársz még? Mit csinált volna az az anyuka? Kérjen meg egy vadidegent az utcán, hogy vigye be a gyerekét?
2013. dec. 16. 14:50
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Hat hetsek voltak az ikreim (2 kg-mal születtek), amikor előbb én, aztán az apjuk influenzás lett. Rohadt betegek voltunk, és nagyon aggódtunk a kicsik miatt. Vettünk maszkot a patikában, és egyik kicsi sem kapta el a betegséget. Az orvosok maszkban műtenek. A lehető legjobb dolog a cseppfertőzés ellen. Kivételes anyuka volt, akire panaszkodsz. Más csak simán bevitte volna a gyereket, és kész.

Különben meg a gyerekek elkapnap egymástól a bölcsiben minden nyavalyát. Szerencsére én el tudok jönni táppénzre velük, de nem minden munkaadó ilyen türelmes - ha a bölcsiben látványosan beteg gyereket látok, őt magát sajnálom, de a szülei miatt nem török pálcát, mivel nem tudom, milyen a hátterük, hogy kénytelenek a beteg kicsit a bölcsiben hagyni. Biztos nem szívesen teszik.

2013. dec. 16. 14:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Nincs igazad,ha nincs rajta maszk rá sem jössz.Azért cseszed le amiért figyelemmel van mások iránt.Ha a buszon melletted állna idegenként sem tudnád? Vagy mindenkit leszállítasz aki gyanús.Komolyan mondom az a felháborító hogy ilyen megfordul a fejedben.
2013. dec. 22. 00:48
 18/19 Balois válasza:

ha a gyerek nem beteg, az anyuka meg vigyáz, és nincs más megoldás, akkor nincs mit tenni, és nem

is kell mit tenni. ez az állapot van és kész

legjobb helyeken is előfordul.

2013. dec. 28. 23:52
 19/19 anonim ***** válasza:
maszk, nem maszk, akkor is fertőz! :(
2014. ápr. 13. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!