Lehet valamit tenni, ha valaki betegen hozza a gyereket
bolcsibe?
Figyelt kérdés
Egy anyuka ma maszkban jott a bolcsibe. Rakerdeztem es elmondta, hogy torok es mandulagyulladasa van. Mondtam neki, hogy akkor talan nem kene bejonnie a bolcsibe. Azt valaszolta hogy mas nem tudja vinni a gyereket es a gyerekorvos azt mondta neki, hogy ha maszkban jon akkor senki nem fogja elkapni.
Ti mit gondoltok? Jogosan vagyok felhaborodva? Elvarhato lenne, hogy mashogy oldjak meg?
Utolsó, BÀRHOL elkaphat a gyereked sùlyos betegséget. Az meg megint felvet pár kérdést, hogy nem sikerült megùszni a kórhàzat... Ha ilyen helyzetben nekem beszòl vki, akkor leveszem a maszkot, és beleköhögök a képébe, hogy szemléltessem miként lehet elkapni. És amìg nincs problémàja, ne is gyártson. Hihetetlen rosszindulatùak vagytok.
2013. dec. 16. 09:50
12/19 anonim válasza:
Lehet. Jobbulást kìvánni neki, és megköszönni, hogy tekintettel van másokra és nem prüszköl a levegőbe. Aki meg a karrierrel jött... Hát én kérek elnézést.
2013. dec. 16. 09:58
13/19 anonim válasza:
Miért nem ajánlottad fel a bölcsőde ajtajában, hogy te beviszed a gyereket és kész? Nincs mindenkinek haptákba vágható rokonsága és sok férj reggel 6ra jár dolgozni. Milyen jogon kéred bárkin számon, hogy hogy intézi a gyerekfelügyeletét? Bezzeg ha tőled kérdezni valaki h miért te vagy más viszed a gyereket fel lennél háborodva, hogy beleszól a magánéletedbe. Amúgy elárulom, lehet volt ott súlyosabb beteg anyuka is, csak nem volt rajta látható. Vagdalkozás helyett segíteni is lehet ám. Lehet én vagyok fura, de én felajánlottam volna, h másnap reggel beviszem az ő gyerekét is, ne kelljen ilyen betegen kimozdulnia, ha nincs segítsége.
2013. dec. 16. 11:38
14/19 anonim válasza:
Húha! Neked tényleg nem ismerős az a fogalom,hogy valakinek nincs segítsége. Nem mindenki tud előrántani egy nagyit!
Felvette a maszkot, tehát megtette,amit tudott.
Egyébként ha te elmész a gyerekeddel vásárolni, több szutykot összeszedhet, mint így, a bölcsiben!
2013. dec. 16. 13:45
15/19 anonim válasza:
Meddig kötöd még az ebet a karóhoz? Már minden felvetésedre reagáltak! Mit vársz még? Mit csinált volna az az anyuka? Kérjen meg egy vadidegent az utcán, hogy vigye be a gyerekét?
2013. dec. 16. 14:50
16/19 anonim válasza:
Hat hetsek voltak az ikreim (2 kg-mal születtek), amikor előbb én, aztán az apjuk influenzás lett. Rohadt betegek voltunk, és nagyon aggódtunk a kicsik miatt. Vettünk maszkot a patikában, és egyik kicsi sem kapta el a betegséget. Az orvosok maszkban műtenek. A lehető legjobb dolog a cseppfertőzés ellen. Kivételes anyuka volt, akire panaszkodsz. Más csak simán bevitte volna a gyereket, és kész.
Különben meg a gyerekek elkapnap egymástól a bölcsiben minden nyavalyát. Szerencsére én el tudok jönni táppénzre velük, de nem minden munkaadó ilyen türelmes - ha a bölcsiben látványosan beteg gyereket látok, őt magát sajnálom, de a szülei miatt nem török pálcát, mivel nem tudom, milyen a hátterük, hogy kénytelenek a beteg kicsit a bölcsiben hagyni. Biztos nem szívesen teszik.
2013. dec. 16. 14:58
17/19 anonim válasza:
Nincs igazad,ha nincs rajta maszk rá sem jössz.Azért cseszed le amiért figyelemmel van mások iránt.Ha a buszon melletted állna idegenként sem tudnád? Vagy mindenkit leszállítasz aki gyanús.Komolyan mondom az a felháborító hogy ilyen megfordul a fejedben.
2013. dec. 22. 00:48
18/19 Balois válasza:
ha a gyerek nem beteg, az anyuka meg vigyáz, és nincs más megoldás, akkor nincs mit tenni, és nem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!