Hogy lehet megoldani az elhelyezést, ha a bölcsibe nem vették fel a fiam?
Már amikor beiratkozáson érdeklődtem, hogy van-e lehetőség februártól bölcsibe járnia a fiamnak, akkor furcsán néztek rám.
Áprilisban tölti a fiam a 2-t, ezért gondoltam, hogy februártól viszem, akkortól szeretnék dolgozni is. Addig meg itthon vagyok, akkor miért vigyem.
Helyhiányra hivatkozva elutasítottak. De ha lejár a gyedem, nem tudom, miből fogunk élni, mert a gyes nem elég. Nagymama 120 km-re lakik, napi szinten nem tud besegíteni.
A családi napközire meg szinte elmenne a fizetés...
Ördögi kör. Aki hasonló helyzetben volt, hogy oldotta meg?
Tudom, addig még van idő, de nem az utolsó pillanatban akarok kapkodni.
Előre is köszönöm az ötleteket.
Mi úgy oldottuk meg, hogy a férjem hétköznap dolgozik, addig én vagyok a gyerekkel, hétvégén meg én dolgozom, és ő van a gyerekkel.
És jövőre felvételizzetek újra, akkor már valószínűleg nem utasítanak el, ha szeptembertől járna, így a házasságotok sem megy rá, hogy sose találkoztok, mert csak pár hónapig tartó állapot lenne.
A férjem szakács, így ő össze-vissza dolgozik. Én meg hétfőtől-péntekig dolgoznék.
Akkor még agyalhatok, hogy hogy legyen.
Jövőre mindenképpen újra megpróbáljuk.
Igen, ez egy ördögi kör. Nálunk is ez volt és csesztettek azért rendesen, hogy nem megyek dolgozni, csak a gyesem van, de azt már senki sem mondta meg, hogy a gyereket hogy oldjam meg!
Én nem tudtam megoldani oviig, így nyomor volt addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!