17 éves bátyámnak nem túlzás hogy mindez megva engedve?
De hát ha normális?
MERT
1) FIÚ tehát nem fogják megerőszakolni egy buliból hazajövet
2) FIÚ tehát nagy valószínűséggel meg tudja magát védeni
3) FIÚ tehát inkább 17 évesen élje ki a bulizós időszakát mintsem 30-40 évesen (ismerek ilyet,felesége és gyereke sincs,nem is lesz)
4) Pálinkát iszik buli előtt,és?
5) NYILVÁN ELENGEDIK BALATONRA HAVEROKKAL MINDJÁRT FELNŐTT ÉS SAJÁT DÖNTÉSEKET KELL MAJD HOZNI. INKÁBB A SAJÁT HIBÁJÁBÓL TANULJON.
6) Anyukáddal dohányzik a teraszon. Oké. Én 13(!) évesen dohányoztam sunyiban.
7) Egyedül az nem normális,hogy nem diákmelón keresi a pénzt hanem a szülei pumpolják neki.
8) MIÉRT FÁJ AZ NEKED,HOGY FOCIEDZÉSE VAN?:D:D:D:D Had ünnepeljen utána.Hiszen T-I-Z-E-N-H-É-T éves.
9) Illene a szülőket tájékoztatni arról,merre jár,dehát ez szülőtől függ.
10) Általában a TIZENHÉT(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) éves fiúk így nőznek. Főleg,ha olyan tipus.
11) Igen az apa-fia kapcsolat ilyen:)))))))))))))))))
TE PEDIG
1) 14 éves vagy szóval alap(!!!!!!!!!!!!!!!!)hogy TIZENNNNNNÉGY évesen részegen nem járhatsz haza,nem mehetsz el bulikba. Egy fiatal kis csitrinek se vagy mondható,kiskamasz vagy.
2) Ittam sunyiban haverokkal 13-14 évesen pálinkát igen,de nem üvegszámra és maximum félévente 1x.
3) A dohányzásra inkább nem térek ki,mint már említettem alkalmanként csináltam,de normális,hogy a szüleid nem engedik.
4) 14 ÉVESEN HOVA A HÉTSZENTSÉGBE AKARSZ BALATONRA MENNI BULIZNI?
5) Pénzért dolgozz meg úgy normális. (Igen,van barátnőm aki 13 éves kora óta saját maga keresi meg a pénzét,gyerekekre szokott vigyázni)
6) Ha ennyire irigy vagy az edzésére sportolj te is.
7) 14 éves vagy NYILVÁN és főleg mert LÁNY vagy be kell jelentened merre jársz. Lyuk van a lábad között megerőszakolhatnak. Akár. Vagy bármi más. És a gyengébbik nem 14(!!!!!!)évesen nem igazán tudja megvédeni magát.
8)14 évesen oké legyen kapcsolatod de ha te úgy cserélgetnéd mint a fehérneműt szájon is bsználak a szüleid helyében.
9) AZÉRT NEM SZÓLNAK NEKI MERT 17 ÉVES ÉS FIÚ. PASI. ÉRTED? TE MEG EGY FIATAL KISKAMASZ FRUSKA VAGY SEMMI TÖBB. EGY ARROGÁNS VALAKI AKI TÚL SOKAT KÉPZEL MAGÁRÓL.
--megjegyezném,én sem vagyok hú de öreg,magam is kamasz vagyok--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!