Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 18 évesen nem túlzás ez?

18 évesen nem túlzás ez?

Figyelt kérdés
Maximum 11-12-re már itthon kell legyek,főleg ha egyedül jövök haza.(persze nincs másnap iskola)
2013. okt. 2. 18:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%

Nekem 7-re itthon kell lennem, 17 éves vagyok.

Erre mit mondasz...?

2013. okt. 2. 18:48
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Hát amilyen világot élünk szerintem nem az!!A.
2013. okt. 2. 18:49
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Én most húsz éves vagyok, mivel még otthon élek, ezért én általában megmondom, hogy kivel és hova megyek és persze, azt hogy hány óra körül érek haza. Engedélyt már évek óta nem kérek, de mindig is őszinte voltam velük. A szülők mindig is aggódni fognak érted, ha 40 éves leszel, akkor is.
2013. okt. 2. 18:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát persze aggódjanak,de ha napközben nincs időm a barátaimmal lenni,akkor legalább este ne csak 1-2 órám legyen rájuk:( (+utazás)
2013. okt. 2. 18:57
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Mivel 18 éves vagy,tehát nagykorú ebbe már ilyen szinten nem szólhatnak bele.
2013. okt. 2. 19:33
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem tartom teljesen jónak ezt így. Meg kellene beszélni a szülőkkel, hogy legalább néha-néha hagy maradj tovább.

Én is 18 éves vagyok, nálunk ez úgy működik, hogyha hétvégén nagyobb buliba akarok menni, akkor pár nappal előtte már szólok. Nem mondanám, hogy engedélyt kérek, mert úgy is elengednek minden alkalommal (mondjuk nem járok nagy bulikba túl gyakran), de azért jelzem, hogy ezt tervezem hétvégére. Ilyenkor szoktam később menni, mert ugye az ilyen bulik általában 10-11 órakor kezdődnek. Szóval ilyenkor csak hajnali 2-3-4 óra körül megyek haza.

A szüleim nem szokták kikötni, hogy hányra menjek, én sem szoktam pontosan megmondani, csak úgy körülbelüli időpontot mondok.

Viszont többségében nincs ilyen problémám sem, mert ha csak beülünk valahova beszélgetni, akkor már 10-11 óra körül haza szoktam menni. Mondjuk elég fáradt vagyok hétvégén is, nem bírom úgy az éjszakázást, mert szinte minden nap 5-kor kelek, és nem is szoktam túl sokat aludni.

2013. okt. 2. 19:39
 7/18 anonim ***** válasza:
ez sok mindentől függ, pl hogy milyen környéken laksz mennyit kell egyedül és miylen részen közlekedned haza. Én engedném tovább a gyerekemet de érte mennék ha nem megfelelő környéken kéne jönni mennie.
2013. okt. 2. 19:43
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
Veled egyidős vagyok de reálisnak tartom, fölösleges a hét minden napján 11-12ig kint lenni. Gondolom van más dolgod is mint a haverokkal lógni (mondjuk tanulni, írom ezt naivan) és azt sem mindenki szereti ha még motoszkálnak amikor ő már pihenni szeretne.
2013. okt. 2. 20:08
 9/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A nincs iskola részt nem láttam, hetente pár alkalommal,hétvégén simán kiengedhetnének.
2013. okt. 2. 20:11
 10/18 anonim ***** válasza:
42%
túlzás főleg 18 évesen... nem tudom mennyire vagy bulis de manapság 1 buli 10-11 körül kezdődik de amúgy is az elég korai hétvégén.
2013. okt. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!