Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek mikor lenne jobb?

Szerintetek mikor lenne jobb?

Figyelt kérdés

december 5.én született a gyerkőcöm :)

idén ez péntek, ezért aznap jön a Mikulás hozzájuk az oviban, adventi naptárat kapnak és ebéd után egy nagyobb mikás csokit. óvónő azt kérte, hogy vagy előtte egy nappal vigyem a tortát vagy hétfőn.

nem igazán látom most melyik lenne a jobb, ti mikor vinnétek?

előbb én nem igazán szeretem, mondjuk nem vagyok babonás. de hétfő már olyan soká van egy kisgyereknek, hogy akkor ünnepeljék meg, nem?

vagy a 3. megoldás, hogy "elfelejtem" amit kért az óvónő és pénteken viszem a tortát. szívem szerint ezt tenném, mert Mikulás ide vagy oda, az az ő szülinapja, de persze az eszemmel meg tudom, hogy mégsem kéne, ha már kértek :(

szóval ti melyik napot választanátok? többség dönt, szóval gondoljatok bele légyszi :D

2014. nov. 17. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én hétfőn viném.
2014. nov. 19. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is hétfőn vinném.

Nekünk már kiscsoport legelején megmondták az oviba,hogy a tartható bent szülinap, de csak úgy ha nem esik egybe semmilyen más rendezvénnyel,és kizárólag a gyerek szülinapja után.Tehát nem azon a napon amikor valójában született.És még arra is kértek,hogy először mindenképp otthon családi körbe legyen megünnepelve és csak utána az oviba.Az én fiamnak nem is volt megünnepelve az oviba az 5 szülinapja mert pont szülinapja előtt pár nappal beteg lett. 1,5 hónapig nagyon beteg volt.(Tüdőgyulladás)

Mikor teljesen meggyógyult akkor volt megünnepelve családi körbe.

2014. nov. 19. 20:13
 13/13 anonim ***** válasza:

A péntekkel meg ne szivasd az óvónőket, eszedbe se jusson. Lesz nekik aznap pont elég idegeskednivalójuk.

Vidd szépen hétfőn vagy kedden vagy bármikor a következő héten a tortát, a gyerekednek semmi baja nem lesz az ég világon.

Az én gyerekem szülinapja beleesett az őszi szünetbe, egy héttel később lett megünnepelve az oviban, és nem történt semmi problémája ebből, ugyanúgy örült.

Nálunk pl a nyári gyerekeket szeptemberben szokták megünnepelni, és ettől ők még ugyanúgy örülnek, mint majom a farkának.

Úgyhogy nyugi és relax :)

2014. nov. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!