Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van itt olyan szülő, aki nem...

Van itt olyan szülő, aki nem kér (t) az óvodában fényképezéskor fényképet?

Figyelt kérdés

A lányom kiscsoportos. Elég nehézkesen telnek a napok, rengeteget sír. Ki van írva, hogy a héten fényképezés, reggel héttől kezdik.

Ilyenkor szegénykém mindig sír, a szemei fel vannak duzzadva a sírástól. Irtó "szépek" lehetnek majd a képek, még ha profi fotós csinálja, akkor is. Arra gondoltam, hogy nem kérnék egy durcás, sírós gyerek képet, mindezt 1500 Ft/db áron.

Szerintetek ciki, ha a csoportból egyedüliként nem kérek képet?

2014. nov. 10. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki! Én óvodában dolgozom, ott is volt, aki nem kért.
2014. nov. 10. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sem kértem képet, mert a következő héten mentünk családi fotózásra. Igaz, aznap én nem is vittem oviba, mert neki szerintem rosszul esett volna, ha mindenkit ünneplőbe öltöztetnek, meg elviszik fotózni, ő meg ott marad.
2014. nov. 10. 09:23
 3/8 aHermann ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem ciki, ha nem kérsz. Nálunk úgy működött, hogy megcsinálták a képeket, kaptunk indexképeket abból kellett választani. Mi csoportképet nem kértünk, mert a fotós nem állt a helyzet magaslatán, kb 4 gyerek egyik képen se látszódik, köztük a fiunk.

Mondjuk ettől függetlenül lehet, hogy bevinném a fotózásra, hátha mire rákerül a sor megnyugszik, és jó képek sikerülnek. A közösség nagy úr. Ha mégsem jók a képek, nem kérsz.

Mi nem öltöztettük ki, sokkal természetesebb a képeken a sima ovis szettjében (eleve csak az arc és a felsőtest látszódik).

2014. nov. 10. 09:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt, aki egy db képet kért, vagy nem is kért.

A csoport fotózása katasztrófa lett, egy van a négyből, amin normálisan néz ki a fiam, de a többi szülő is vadászta a legjobban sikerült képet. (Csukott szemű gyerekek, az óvónéni éppen fegyelmez stb....)

Kaptunk 7 db kis képet, amiből kettő úgy néz ki, hogy a nagy műháttér előtt üldögélő gyerek arcát felnagyították. Én kértem a 3 db-os csomagot, mert a nagyik vérig sértődnének, ha nem kapnánk ovis fotót, de ha rajtam múlik, max. egyet rendelek.

Ráadásul 1500 Ft/db? Az szép... aranykeret is van mellé? Ennyi pénzből a Dm-ben tucatnyi képet tudok készíttetni, mert minőségi különbséget nem látok.

Esetleg beviheted, hogy a közös képen rajta legyen, aztán ha akarja, csináljanak róla is képet. Utána eldöntheted, hogy kéred-e.

2014. nov. 10. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi ugy csináljuk,hogy a család összedobja a cd árát.(500 ft cdn a kép) egyébként 400. S utána kiváltjuk dmben vagy rossmannban.Lányom is kicsit sirt bölcsis fotozáskor(ELÖTTE), képen nem is látszik:) Még a kisfiunkról is olyan jó közös képeket csináltak h lestem:) (Másfél éves,abszolutnem az aki megül egyhelyben,de olyan aranyos közös képek lettek h nagyon..
2014. nov. 12. 11:56
 6/8 anonim ***** válasza:
én is óvodában dolgozom.dehogy ciki-többen nem kérnek a képekből,de én azért egy csoportképet rendelnék,az szép emlék.
2014. nov. 12. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Első évben kértünk, de nem voltunk a képekkel megelégedve, és mivel ugyanaz a fotós jár mindig, mi nem kérünk. Csak csoportképet, hogy legyen emlékbe.

Itthon sokkal jobb, természetesebb fotók készülnek, mint az oviban természetellenes beállításban és mű hátterekkel. (2 ovis gyerekem van)

2014. nov. 12. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is mindig sírtam az oviban, fotózáskor meg különösen. De anyu mindig rendelt képet, és amúgy annyira nem szörnyűek. Most örülök, hogy van :)
2014. nov. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!