Hány napot igazolhatok, én, mint szülő?
Figyelt kérdés
Családi okok miatt a jövőhéten nem menne a lányom oviba. Mennyi napot igazolhatnék a fenti okra hivatkozva??2014. szept. 20. 17:01
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. szept. 20. 19:11
3/10 anonim válasza:
szia! Új törvény, oviban dolgozom tehát benne vagyok a témában, és szülő is vagyok. Évi 10 napot igazolhatsz, ha túl vagytok a 10 napon , akkor kérvényt kell benyújtanod a vezető óvónőnek, hogy ezért és ezért hiányozna a gyermeked x napot.
4/10 anonim válasza:
Kedves utolsó megírnád nekem azt (mert engem is érint ez a kérdés) hogy amit írtál az csak az óvodaköteles,tehát 5 évet betöltött gyerekekre vonatkozik vagy már a kisebbekre is ?Köszönöm!
5/10 anonim válasza:
szia! 2. vagyok Jelenleg csak az 5 évesekre. Jövő szeptembertől már a 3 évesekre is, mert akkortól lesz tanköteles a gyermek.
6/10 anonim válasza:
Köszönöm.
Akkor ezek szerint jövőre már a 3 éveseknek is kötelező lesz az ovi? Nem gondoltam volna,de akkor csak bevezetik.
7/10 anonim válasza:
szia! 2. vagyok. Igen, jövőre 3 éves kortól lesz kötelező az ovi.
8/10 anonim válasza:
Kiegészíteném azért: kötelező lesz 3 éves kortól, de a szülő kérhet teljes felmentést 5 éves korig.
10/10 anonim válasza:
Ha nem 6 éves és iskolaelőkészítős akkor elég ha beszólsz hogy ez lesz ,lemondod az étkezését és kész!!
Nem kell különösebb ügyet csinálni belőle ,legalábbis én nem tettem !
Na de most már szívóznak, velem egyfolytában ,
Hogy muszáj vinnem meg kötelező ,mondom jó majd 36 hetesen meg a 2 éves lánykámat a hátamra kötöm esőben szélben és viszem hát nem ,fujj utálom ezt a rohadt ovit kötelező undorító ez a szó!!
Bocsánat csak kicsit kitörtem ,elnézést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!