Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van itt olyan szülő, akinek...

Van itt olyan szülő, akinek szeeptember elején kezdte a gyermeke az ovit, de még mindig nem szokott be?

Figyelt kérdés
Mit gondolsz, mi az oka? Látod már azért az alagút végén a fényt, vagy még teljes a tanácstalanság? Hogyan segíted gyermekedet a beilleszkedésben? Van kedved tapasztalatot cserélni?
2014. okt. 31. 23:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy nem szokott be?
2014. nov. 1. 05:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Az enyém tavaly szeptember óta nem szokott be :(

Az óvónők szerint miattam,"nem engedem el" ...szerintem az egyik óvónő váltja ki ezt, a beszoktatás elején levegőnek nézte amikor sírt,(mondjuk abban igazuk van,hogy én soha nem reagáltam így, arra,ha sírt,hanem felvettem,megvigasztaltam stb.) Így amikor ez az óvónő kezd reggel,akkor sírva kezdjük a napot,a másik héten pedig mosolygósan....de az az érdekes,ha beszél az óvónénikről,akkor nem tesz különbséget,szereti őket,egész nap jól elvan az oviban...csak reggel tudat alatt valami mozog benne :(

2014. nov. 1. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
A kolleganőm gyereke konkrétan három év alatt sem szokott be.. .Mindennap irtózatos cirkusz árán került az oviba a iskolakezdésig. Az iskolában ugyanez folytatodótt, csak ritkábban...MOst elsős.
2014. nov. 2. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!