Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ilyet megtehet az óvoda?

Ilyet megtehet az óvoda?

Figyelt kérdés

9re járok dolgozni, 8kor indulunk az oviba, 20 perc alatt beérünk, átöltözik, elköszönünk, stb. 8:30kor indulok a munkahelyemre. így kényelmesen beérek.

idén az egyik tornaórájuk reggel 8-9-ig van és kitalálták, hogy ebben az időben nem lehet őket "leadni", vagy 7:50-ig beérünk, vagy 9-ig ottmaradunk, míg ők feljönnek a tornateremből.

nem is értem... én nem szeretnék előbb indulni, se hazajönni nem tudnék, se a munkahelyem előtt nem akarok télen a hidegben egy tornaóra miatt ácsorogni, elkésni meg végképp nem szeretnék emiatt :)

szóval ti hogy csinálnátok?

szerintetek ilyet csinálhat egy óvoda, hogy hetente 1x 1 órát nem fogad gyerekeket? ráadásul elég forgalmas időpont, elég sokan érünk oda reggel ebben az időben...

2014. okt. 4. 23:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
22%

Ja és még annyi, hogy azt sem értem miért nem mehetsz be pár percel előbb a munkahelyedre? Nyilván ez csak egy kifogás, mert nem tudnál előbb felkelni...ennyi.

3 gyerekes voltam

2014. okt. 5. 19:37
 22/29 A kérdező kommentje:

talán azért mert nincs nyitva??? erre biztos nem gondoltál, kedves 3 gyerekes.

és ha picit utánaszámolnál akkor rájönnél, hogy nem 10 percen problémázok hanem háromnegyed órán...

igen, nekem kényelmetlen.

dehát na, te 3 gyereket pottyantottál a világra, így más nehogy problémázzon bármin, neked sokkal rosszabb, ugye? :D

2014. okt. 5. 21:15
 23/29 anonim ***** válasza:
75%
3 gyerekes: Neked mi bajod van?
2014. okt. 5. 22:02
 24/29 anonim ***** válasza:
84%
Esetleg beülsz egy kávéra, elmész a postára, bankba stb. Millió egy dolgot el tudnál intézni addig.
2014. okt. 5. 22:03
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem kár ezen oldalakon keresztül vitázni.A többség elfogadta,neked kell alkalmazkodnod ennyi.Jobban jársz szerintem mintha most emiatt neki kezdenél pattogni.Ahogy írták már meg kávézol valahol vagy sétálsz vagy elintézel valamit.Megoldod!
2014. okt. 5. 22:05
 26/29 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk azt en sem értem, hogy miért pont erre az időpontra tettek, hiszen délig még van elég idő. Nálunk 10-kor van a torna, utána mennek az udvarra. Valószínű nálatok ütközik egy másik foglslkozassal, ezert csak igy tudtak megoldani. De azert a gyereket nem küldhetik haza, hanem bemegy egy másik csoportba addig. Ennyi. Igy megtehetik.
2014. okt. 6. 11:05
 27/29 anonim ***** válasza:
76%

na jól neked estek itt...

Szóval két verzó lehetséges:

1.ha van máskor is a héten torna és úgy gondolod az elég a gyerekednek akkor beszéld meg az óvónőkkel vagy óvodavezetővel,hogy olyankor te másik csoportba beadod addig míg a többiek tornáznak(ez a verzió elgondolkodtató mert lehet a te gyerkőcődnek ez carul esne hogy a csopitársai tornáznak ő meg más "idegen" csoportba van!

2.beviszed időbe tornázni te meg a felszabadult 45 percedet hasznosítod pl elmész postára,ügyintézni vagy bevásárolni(milyen jó nem ovi után rohanva kell ezt megtenni)

Lehet nem kötelezhet erre az ovi de sztem a gyereked érdekét szolgálja,hogy most egy kis áldozatot hozz!!

Szerintem legyél kicsit rugalmasabb!!

2014. okt. 7. 13:36
 28/29 anonim ***** válasza:
60%
Neked az a fontos, hogy te kényelmesen beérj a munkahelyedre? Az òvoda sem galambház. Késs el párszor melòbòl- mit fog szòlni a főnököd? Az óvodában is rendszernek kell lennie. Mindenkihez külön nem alkalmazkodhatnak. Ha minden szülő ezt tenné, eluralkodna a káosz.
2014. okt. 8. 22:41
 29/29 anonim ***** válasza:
60%
Heti 1 alkalommal ki lehet bírn. Szerintem egy középsősnek elég zavaró lehet, ha akár "csak" 10 percet is késik, mert lemarad az elejéről, a többiek figyelmét is elvonaja, ha állandóan jönnek a gyerekek, stb. Ha senki más nem szólt, hogy ez gond, szerintem járjon egy héten 1 napot 8-ra, és igen, megteheti az ovi.
2014. okt. 9. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!