Ilyet megtehet az óvoda?
9re járok dolgozni, 8kor indulunk az oviba, 20 perc alatt beérünk, átöltözik, elköszönünk, stb. 8:30kor indulok a munkahelyemre. így kényelmesen beérek.
idén az egyik tornaórájuk reggel 8-9-ig van és kitalálták, hogy ebben az időben nem lehet őket "leadni", vagy 7:50-ig beérünk, vagy 9-ig ottmaradunk, míg ők feljönnek a tornateremből.
nem is értem... én nem szeretnék előbb indulni, se hazajönni nem tudnék, se a munkahelyem előtt nem akarok télen a hidegben egy tornaóra miatt ácsorogni, elkésni meg végképp nem szeretnék emiatt :)
szóval ti hogy csinálnátok?
szerintetek ilyet csinálhat egy óvoda, hogy hetente 1x 1 órát nem fogad gyerekeket? ráadásul elég forgalmas időpont, elég sokan érünk oda reggel ebben az időben...
Házirendtől függ. Nekünk nagycsoportban kérték csak, hogy szigorúan tartsuk be, 8-ra be kellett érni a foglalkozások miatt.
Heti 1 alkalmon nem vacakolnék a kicsik szeretik a tornafoglalkozást, hadd menjen, indulnék korábban, én meg arra a fél órára találnék elfoglaltságot (boltok, újságolvasás, stb.)
Nem beszéltek erről szülőin?
Miért gondolod hogy hozzád alkalmazkodjon az ovi? 8 ra bizony be kell érni .
Bölcsiben 8.30-9 ig nem lehetett bevinni a gyereet mert reggeliztek és bizony nagyon oda kell figyelnie a nevelőnek,nem mehet ki gyereket fogadni
Édes istenem hát nagyon irigykedem hogy ilyen gondjaid vannak! Gyere, éld az én életem 2 hétig. Véged lenne ezt garantálom....
3 gyerekes anyuka
Igen, az iskola is általában 8-kor kezdődik, szóval nem az a lényeg, hogy mennyire kényelmesen érsz be. 7.50-re beérsz, ez heti 1 nap, nem lehet akkora gond. Várd ki az oviban azt az időt a téli hidegben, olvass addig valamit pl.
Én bevinném, és még kényelmesebben mennék munkába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!