Az óvodában nem nézik hogy a gyerek eszik e? Mit tehetnék hogy ne legyen állandóan halálosan éhes a lányom?
2 ovis gyerekem van, az egyik válogatós, kis finnyás, a másik mindent, de tényleg mindet megeszik, mindenféléből az összeset. Mindkettő éhenkórász ovi után, ugyanannyira éhesek.
Oviból hazafele menet fejenként egy, de sokszor 2 kiflit is megesznek, ami elég sok uzsonna után és nem nasi mint a piskótatallér. Hazaérünk, átöltöznek és esznek fejenként 2 almát, vagy egy alma, egy banánt vagy ketten együtt 2 grapefruitot vagy narancsot. Utána gyönyőrűen vacsiznak 7 körül.
Ötletem nincs, hogy ennek mi az oka innentől kezdve.
A piskótatallér és a bundáskenyér csak szénhidrát, cukor, ennél picit tartalmasabbal próbálkozzál, hátha úgy jobb lesz.
Biztos, hogy nem eszik semmit az oviban? Ő mit mond, ha kérdezed, mi volt a kaja, finom volt-e, megetted-e? Óvónők mit mondanak?
Tavaly mi volt a helyzet?
Időnként a gyerekeknek vannak zabálós időszakaik, rendszerint mielőtt nagyot nőnének. De a hideg idő is közje játszhat.
Köszönöm a segítséget,csak azt nem értem miért kell a piskótatalléron fennakadni?! Ez egy egyedi eset volt,de már írtam. Ha éhen akar halni a gyerek hogy mondjam neki hogy várd meg még kész lesz a vacsora? Ez kéznél volt,és a bundás kenyér is hamar megvan! Utána persze vacsorázott velünk is.
Reggel mindig megnézzük mi lesz az oviban a napi menü,mindig elmondom neki hogy mindent kóstoljon meg és egyen. Az óvónők szerint eszik rendesen,csak lehet hogy nem eleget és mindent. Nem tudom!
Hidd el, nagyon gyakori jelenség, hogy a gyerekek igenis rendesen esznek, akár mindenkből kétszer is az oviban, pölö én lányom :) mégis ehetnékjük támad, ha meglátják anyukájukat, aki értelemszerűen (szerintük) egyben egy mozgó bügé is. Ilyenkor sajnos az embernél ritkán van osztriga párolt biobrokkolival a'la paleo, így rendszerint ropi, túrós táska és hasonlók kerülnek a gyerek kezébe (biztos, hogy mérgező, nekem is az mehetett az agyamra ovis koromban, azért irkálok itt hülyeségeket), de aggodalomra semmi ok, mert az áldott gyermek otthon folytatólagosan elfogyasztja a neki szánt vacsorát is! ;)
Itt az internet világában mindenkinek a gyereke tudományosan összeállított étrendet fogyaszt! Vagy kamu, vagy otthon vannak még, vagy nincsenek otthon de nem is dolgoznak :) Vagy ami a legdurvább még saját magukat is meggyőzik, hogy ha leírják, akkor úgy is lesz. Tuti nyolc óra munka után a legegészségesebb kaja ami előkerülhet az ember retiküljéből az egy mérsékelten koszos alma.
Több lazaság, kevesbb ideg, lányok! Take it easy ;)
Ez pont te mondod? :) Egyél egy kis piskótatallért, hormonoknak jót tesz a csoki.
Érdekes hogy velem ennyit foglalkozol, mások kérdéseire viszont nem válaszolsz, pedig segíteni szeretnének, IQ harcos. Persze van, akin nem lehet segíteni.
Válaszolj erre is valami számodra frappánsnak látszót, már nem nézem vissza ezt a kérdést, nem foglak kritizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!