Mit tegyek, állandóan sikít a gyerek?
valószínű felfedezte ezt a hangját és hogy elérvele valamit.
Nyugi majd abba hagyja, szeritnem ettől még menjetek mászkálni. Igényli tuti, akkor leköti őt a környezet.
Ne foglalkozz, hogy sikít, később majd hisztizni fog, aztán meg majd dumál egyfolytában, de persze mindenféle vicces helyzet lesz belőle. Szvóal mindig lesz valami, most ez van. Ne foglalkozz ki mit mond lehet ők is síkongattak ilyekor :)
Nálunk kb 4 hónapja van ez a sikítás, mióta nekiállt érvényesíteni az akaratát, meg mióta elkezdett "beszélni", vagyis 13 hós kora óta.
Én már délben úgy érzem hogy legszívesebben bedugnám a füldugót. Ha nemet mondok neki valamire, ha nem veszem fel mindig amikor akarja (kismama vagyok, már nem könnyű felvenni a 15 kilós kisfiamat), ha elhozom valahonnan pl az ajtóból, vagy beviszem a teraszról stb... állandóan sikít, visít... Én idegbajt kapok már tőle...
Alig várom hogy leszokjon róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!