Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az eszemre vagy a szívemre...

Az eszemre vagy a szívemre hallgassak óvoda kérdésben?

Figyelt kérdés
Nagycsoportosak lennénk egy helyi óvodában ahová szerettünk járni, de adódott egy lehetőség egy jónevű iskola óvodát indít és ha a gyermek odá jár oviba biztos hogy felveszik az iskolába is. Nem tudok dönteni szívem szerint maradnánk az eszem és a jövőre nézve pedig mennénk. Tapasztalt szülők segítsetek a döntésben!
2014. jún. 21. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt nézd hogy hosszú távon mi jó a gyereknek!!Ha tényleg annyira jó az a suli hogy esélytelen bekerülni akkor én nem gondolkodnék sokat!!
2014. jún. 21. 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Az eszedre hallgas! Hosszútávon kifizetődőbb a gyereknek!
2014. jún. 21. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Biztos jó az az iskola?

Mert a jónevű sokszor azt jelenti,hogy jól kifacsarják a gyerekeket a "statisztika" érdekében.

2014. jún. 21. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
én maradnék a helyi oviban.minek a gyerekett kiveni a megszokott ovodájábol ? jövöt nem tudhatod és a jónevü iskolát nem biztos hogy bírná a lányod elsősként majd .
2014. jún. 21. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan nehéz bejutni a "jónevű" iskolába,akkor az óvodájába olyan könnyen sikerülne? :D Na mindegy... Én nem tenném ki a gyereket annak,hogy kiveszem a megszokott csoportjából egy bizonytalan "lehetőség" miatt. Nem biztos,hogy olyan jól sülne el a dolog. Én a gyerekemet kérdezném, hogy mi a véleménye. De én nem eröltetném rá.
2014. jún. 21. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Maradnék a helyi, megszokott ovinál.
2014. jún. 21. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Én hagynám. Az én gyerekem sem a helyi jónevű oviba jár, sőt, még csak a "jónevű" ált.iskolába sem tervezem küldeni. Oda akarom küldeni, ahol hagyják gyereknek lenni, ahol találunk egy aranyos, szerethető tanítónénit. Ebben a korban még ez a fontos. Ha okos és kellően támogatjátok, egy "mezei" iskolából is vezethet egyenes út a diplomához, ezt magam példáján is tudnám bizonyítani. Szerintem hagyd a megszokott helyen boldog nagycsoportosnak lenni. Egy pedagógus anyuka
2014. jún. 21. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

én nem vinném el, mégpedig azért, mert eszembe sincs "jónevű iskolába" adni. sehol nem nézik, hogy melyik általános oskolába járt a gyerek, csak azt, hogy milyenek a jegyei. márpedig ezekben a "jónevű sulikban" nehéz megfelelni a követelményeknek, így a jegyek se feltétlenül lesznek jók. így a továbbtanulása is rámehet...

szóval én nem vagyok híve ezeknek az iskoláknak, inkább élvezze a tanulást mint megfelelnie kelljen állandóan :)

2014. jún. 21. 21:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Végül is elvittem a gyerekeket a "jónevű" óvodába ,de NAGYON MEGBÁNTAM, mind a két gyermekem visszafejlődött. Nem foglalkoznak a gyerekekkel, a kisebbik FÉL, mondókát éneket semmit sem tudnak, úgyhogy azonnal visszaírattam őket a helyi oviba.
2015. ápr. 20. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!