Nálatok miben vannak bent az óvodában a gyerekek? Miket vegyek?
Figyelt kérdés
ledgins,harisnya,szoknya
póló
pulóver szükséges?
2014. jún. 18. 18:16
1/8 anonim válasza:
Pont abban, amit írtál.
A zsákjában mindig tartottam a váltócucc mellett egy pulcsit is. Hátha kell...
2/8 anonim válasza:
Leggings tunikával, rövidnadrág pólóval, pulóver és mindenből van egy váltás. Bugyi és zokni is, ha már jó idő van szabadidő ruhát is hagyok bent.
3/8 anonim válasza:
most leggings+polo de volt bent a zsákjába pot polo,pot leggings ,zokni,bugyi.pulover minek ? nyáron nem kell összel meg az van a zsákjában amibe hoztam reggel .
4/8 A kérdező kommentje:
ledginset ti hol veszitek? tunikát?
rövidnadrágot is fel tud venni?
2014. jún. 19. 12:30
5/8 anonim válasza:
nekem fiam van, nyáron rövid nadrág-rövid póló, kint is bent is.
télen bent hosszú vékony pamut nadrág, rövid póló.
na meg szandál.
lányok vagy rövid nadrág-rövid pólóban vannak, vagy tunikában leggingsel vagy egybe kisruhába-amit egyébként én nem tartok kényelmesnek a csúszás-mászáshoz :)
6/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen a fűtés télen. Egyelőre nem vegyél. Kezdetnek elég a cicnadrág (abból sok kell), pár szoknya meg pólók. Érdeklődj a többi szülőnél, illetve az óvodánál arról is, kell-e ágynemű, pizsama, és hány váltás ruha kell a zsákba. Benti szandiról ne feledkezz meg: fontos, hogy jó minőség legyen, mert abban van a legtöbbet egész évben.
7/8 anonim válasza:
legings (cicanadrág) lidl,aldi,hm,c a ,rövidnadrágot is feltudja venni.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
akkor tunikákat is fogok venni
2014. jún. 20. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!