Szokás a nyári szünet előtt az óvónőknek, dadusoknak ajándékot adni?
mi adunk, de az egész csoport együtt. 1-1 kis csokor virágot és vásárlási utalványokat.
én az utalványt túlzásnak érzem, de maradt ennyi ajándék pénz, így elköltik az szmk-s anyukák...
mi a bölcsiben és az oviban is mindig adtunk. többnyire sk ajándékot + bonbont/virágot. Én úgy gondolom, ennek akkor van értelme, ha tényleg szívből jön, nem csak azért adnád, mert szokás, vagy mert a többiek is adnak.
Mi tényleg igyekeztük, kedves, személyre szóló dolgokkal meglepni a pedagógusokat, és mindig rettentően örültek is neki. De ahogy én láttam - mert nálunk a többség azért valamilyen formában szintén köszöntötte az óvónéniket - , mindennek örültek, lett légyen az egy tábla csoki, egy szál virág, vagy egy ragasztómaszatos-ujjlenyomatos képeslap...
a férjem tanító. mióta dolgozik, minden évben kap ezt-azt, és az összes ajándékkísérő cetlit/levlapot/rajzot stb eltette emlékbe. Azt nem tudná megmondani, kitől mit kapott, mert nem a tárgyak, vagy az értékük volt a lényeg soha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!