Hogyan oldanátok meg a helyemben az 5 hetes oviszünetet?
Az egyébként is kis létszámú családban senki nem tudja vállalni (konkrétan csak egy nagyi van).
Barátok mindannyian dolgoznak.
A férjem max egy hetet tudna kivenni szabit. (csak egyszerűsített foglalkoztatott, tehát akkor nem kap fizetést)
Én nemrég kezdtem dolgozni, de csak egyszerűsített foglalkoztatott vagyok, és leszek is, és nincs fizetett szabadság.
Hétköznap 7-17:30 között kell megoldani. :S
Bébiszitter díját szerintem nem is fedezné a fizetésem :(
Az ügyeletes ovit pedig senki nem ajánlotta, mert még időnként bepisil a gyerek, és ott meg minden más lenne, hetente más-más óvónő. :(
Lehet, hogy fel kell mondanom? És majd utána keressek megint állást???
Nyári szönet miatt felmondani?? És ha nem viszed ügyeletes oviba, akkor nem fog bepisilni? Mindenképp ügyeletes oviba vinném.
Érdeklődj a csoportban, ki megy még ügyeletes oviba nyáron, és próbáljatok a gyerekekkel közös programot csinálni. Ha kicsit összebarátkoznak, egymás lelki támaszai leszenk az új közösségben!
ha a gyereked félős,szorongós stb.akkor valóban nem ajánlom az ovit-mert az nem tesz jót neki,hogy mindenhéten más ovónénit kell megszoknia (az enyém rosszul tűrte)
De ha vagányabb fajta és ez nem zavarja akkor nyugodtan vidd!
vagy: a szomszédoddal,vagy más utcabeli ismerősőddel összeismerkedsz-és megbeszéled vele,hogy valamennyi pénzért eltudná-e vállalni a felügyeletét.
estleg nincs olyan csoportárs anyuka aki nem dolgozik,és ő vele lenne..?
A nagyi nem tudna segíteni?
Én mindenképp megpróbálnám az ügyeletes ovit, gondolom kell a pénz, nem lenne jó dolog felmondani.
Esetleg valamilyen napközis tábor 1 hétre? 1 hétre párod kivesz szabit, maradékban nagymama?
Tudom, a táborok drágák:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!