Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodában is június 13-án...

Óvodában is június 13-án kezdődik a nyári szünet?

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, mindenhol másképp van. Nálunk az egyik oviban júni 20 a másik oviban hamarabb.
2014. máj. 28. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:

mindenhol másképp van. 4-5 hétre zárnak be, 3-4 óvoda váltja egymást, hogy legyen ügyelet. így nem is lehetnek egyszerre zárva az óvodák.

nálunk júli 15...

2014. máj. 28. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
nálunk juni 20tol 1 hónapra zár be az óvoda.
2014. máj. 29. 08:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából a kérdést úgy értettem hogy aki nem kér nyárra ellátást az oviba, annak mikortól kezdődik a nyári szünet.

Azt tudom hogy nálunk is július 1-től van 1 hónapig zárva.

2014. máj. 29. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:
nálunk május 31 az utolsó nevelési nap, ekkor jöhetnek utoljára a GYES-es, illetve nem dolgozó szülők gyerekei, a dolgozó szülők gyerekeinek van ügyelet, augusztus 1-ig, akkor bezár az óvoda 1 hónapra (festés, tapétázás, költözködés miatt)
2014. máj. 30. 05:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi, én is így tudtam hogy május 31, de hallottam mástól hogy június 13 ezért kavarodtam be.

Mivel beteg a lányom egy ideje már nem voltunk oviba, de ma bemegyek és megkérdezem.

2014. máj. 30. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Az óvodai nevelési év (mert az oviban nem tanév van) vége május 31.
2014. jún. 1. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!