Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti hol veszitek az ovis benti...

Ti hol veszitek az ovis benti cipőt?

Figyelt kérdés

2014. jún. 20. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Salusban, Budaörsön és a Heim Pálban van a legnagyobb választék
2014. jún. 20. 10:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Heim Pálban?? ott merre? nem gondoltam volna
2014. jún. 20. 10:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Az abuláns épületben az első emeleten a folyosó közepén. Aranyos néni árulja, ezermillió cipőt is előszed, türelmesen segít válogatni.
2014. jún. 20. 10:19
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm. ez a supykids márka?
2014. jún. 20. 10:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, Salus. Nekünk jobban bevált, mint a Supi, tartósabb, strapabíróbb, szinte az elnyűhetetlen kategória
2014. jún. 20. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi is Salus cipőt veszünk.

Ahol a városban a legolcsóbb, az a 14. kerületben, a Nagy Lajos király útja 168. szám alatt lévő Tökmag cipőbolt. Ők is Salus partner, de van még SUPI+, Szamos, dr. Maus és egyéb más (nem csak szupinált, de normális, minőségi) cipőmárka is.

Kicsi a cipőbolt, de nagyon széles a választék.

EP számlát is adnak.

Ami a Bajcsy-Zsilinszky úton lévő hivatalos Salus boltban 10 eFt feletti gyermekcipő volt, ott 8.700 Ft-ot fizettünk ugyanazért.

Ha Újpest felé szoktál járni, akkor még ott is jó (a kórházi és más Salus partnereknél olcsóbb) a VENOMED (Árpád úton lévő üzletház emeletén). Telefonon is meg tudják mondani, hogy az adott modellből van-e X méretű és aznapra félre is teszik. Itt az a jó, hogy van egészségkártya lehúzó terminál is és nagyon hozzáértőek az eladók.

2014. jún. 20. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Az enyém sima vászoncipőben van az oviban, Pediped vagy ccc-ben vásárolt.
2014. jún. 20. 13:01
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a további válaszokat is.

Deichmann?

2014. jún. 20. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:

6. vagyok

Szupinált cipők nincsenek nagy láncoknál, csak márkaboltban, szerződött partnernél vagy gyógyászati segédeszköz boltban, hiszen tk. korrekciós cipők, sok kicsinek dől befelé a bokája.

Ha nektek nem, akkor pl. a deichmanban is lehet venni, igényes, jó márkájuk az ELEFANTEN és esetleg a BÄREN SCHUHE is, a CCC-ben a LASOCZKY KIDs.

Fontos, hogy mindenképp hajlékony talpú, könnyű, bokafogós, tépőzáras, vagy állítható csatos legyen, lehetőleg természetes bőrből. Elsősorban szandál, mert az oviban meleg van, szellőzzön- és persze 100% pamut zokni.

A zárt, műanyag cipő egy felnőttnek sem egészséges hosszabb távon.

2014. jún. 20. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
én szandált sabastiánoban vetem mert ott tudtam venni d.d step szandált ,illetve dr mause szandált vetem az pink cipöboltban az sugárban .
2014. jún. 21. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!