Ovis szülinap?

Figyelt kérdés
Mit,és mennyit szoktatok bevinni?Hány főre?
2014. jún. 12. 09:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16 szeletes tortát vittem, óvónénik elosztották 24 felé :) 2 gyümölcslevet mellé, na meg gyertyát
2014. jún. 12. 10:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Nálunk 25 gyerek van a csoportban, és szinte mindenki tortát szokott bevinni, kb. 16 szeletest. A szeleteket úgyis elvágják, mert egy nagy szelet tortát úgysem eszik meg egyik gyerek sem. Halkan megjegyzem, hogy én enyhe túlzásnak tartom, hogy veszek otthonra egy tortát 7.000,- forintért, meg még az oviba is egyet kb. ugyanannyiért. Ja, és szoktak még bevinni rostos üdítőitalt is. Nálunk csak cukrászdai torta lehet, mert az ÁNTSZ-nek is küldenek belőle mintát, a számlát meg kell tartani. A fiam nem akarta megtartani az oviban a szülinapját, azt mondta, hogy ő otthon szeretné a tortát, nem akar kiállni mindenki elé. Próbálkoztam azért, hogy egy egyszerűbb tortát vigyünk azért, de nagyon ellenkezett, így hagytam. Hatlapost vettem tíz darabot, azt tudni kell, hogy felénk akkora hatlaposokat csinálnak az egyik helyen, hogy ha háromfelé vágom ez megfelel egy felnőtt adagnak. Így lett 30 db sütim és vittem hozzá Cappyt.
2014. jún. 12. 10:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.A kérdésem azért írodott,mert ma van a lányom szülinapja.Nálunk elméletileg nem lehet bevinni tortát.Ezért vittem 1kg teasütit,2x 40dkg triplacsokis sütit.3l üdítőt.27 a csoport létszám,de múlthéten azt mondta az óvónő,hogy már jó páran nem mennek ezen a héten.Most meg reggel leszólt,h mindezt 27 főre terveztem?
2014. jún. 12. 10:26
 4/14 A kérdező kommentje:
ja az lemaradt lehetett volna rendelni 6-7ezer ft-ért tortát.De nem akartam csak tortára kiadni 15-20 ezer forintot,mert a kisfiamnak meg holnap lesz a szülinapja,így hétvégén itthonra 2 torta kell.
2014. jún. 12. 10:34
 5/14 anonim ***** válasza:

kövezzetek meg, de én 1200.-ért veszem az oviba a 16 szeletes tortát a tescoban!

elfogadják mert van rajta készítési és lejárati dátum, viszem a blokkot...

egyébként finom és az összetevői között nem látok semmi kirívót, nálunk helyben sütik...

2014. jún. 12. 11:32
 6/14 A kérdező kommentje:
én is vittem volna tescos,auchanos tortát,de azt nem lehet,csak cukrászdait ahol rendes tanúsítványt adnak róla.A cukrászkában az egyik helyen 5500ft a 16 szeletes,a másikban 6800.Amit az oviban lehetettvna rendelni az is 6-7ezer ft lett volna.
2014. jún. 12. 11:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Én nem merek a Tescoból tortát vinni, egyszer a barátnőm kapott egyet, nem járt le a szavatossága, jól nézett ki, kibontottuk és meg volt savanyodva. Egyébként akkor is hülyeségnek tartom, hogy az óvodába szinte elvárják, hogy a gyerek szülinapjára vigyél tortát. Ha nem vinnél semmit, akkor sem szólhatnának. Tudom, hogy változnak az idők, de amikor én suliba jártam, akkor örültünk, ha valaki ropit hozott a névnapján.
2014. jún. 12. 11:44
 8/14 anonim ***** válasza:
én az aldiban kaphato mélyfagyasztot tortát vitem és 2 x 1 l üditött számlát is bevitem,pont elég is volt 25 főre.
2014. jún. 12. 11:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is Aldis túró tortát vittem.Reggel vettem ki a fagyasztóból Így látták hogy friss :-)
2014. jún. 12. 15:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nem kell torta. Sokkal jobban örülnek egy kis teasüteménynek, ami lehet házi is, jófajta szörpnek, esetleg sós ropogtatnivalónak. Egész nap szétosztva adják oda a gyerekeknek.

Van egy kis helyes színes tálka, amiben víz van, és rajta úsznak szuper kis gyertyák. Azt szokták meggyújtani, elénekelni a szülinapi köszöntőt az ünnepeltnek, majd mindenki kap a kis finomságokból.

A torta egyébként is hűtést igényel, fel kell vágni, a gyerekek összekenhetik magukat, stb. szóval macerás.

Én ezeket vittem, és nagyon örültek: sok-sok csokis minimuffint (két harapás egy kiscsoportosnak, pont elég)

pici lekváros piskótatekercset, sós magos rudakat, Piroska szörpöt, 3 kg almát.

2014. jún. 13. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!