Ovis szülinap?
kövezzetek meg, de én 1200.-ért veszem az oviba a 16 szeletes tortát a tescoban!
elfogadják mert van rajta készítési és lejárati dátum, viszem a blokkot...
egyébként finom és az összetevői között nem látok semmi kirívót, nálunk helyben sütik...
Nálunk nem kell torta. Sokkal jobban örülnek egy kis teasüteménynek, ami lehet házi is, jófajta szörpnek, esetleg sós ropogtatnivalónak. Egész nap szétosztva adják oda a gyerekeknek.
Van egy kis helyes színes tálka, amiben víz van, és rajta úsznak szuper kis gyertyák. Azt szokták meggyújtani, elénekelni a szülinapi köszöntőt az ünnepeltnek, majd mindenki kap a kis finomságokból.
A torta egyébként is hűtést igényel, fel kell vágni, a gyerekek összekenhetik magukat, stb. szóval macerás.
Én ezeket vittem, és nagyon örültek: sok-sok csokis minimuffint (két harapás egy kiscsoportosnak, pont elég)
pici lekváros piskótatekercset, sós magos rudakat, Piroska szörpöt, 3 kg almát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!