Ovis szülinap?

Figyelt kérdés
Mit,és mennyit szoktatok bevinni?Hány főre?
2014. jún. 12. 09:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek, de olyan esetben, ha aug. végén van a kislányom szülinapja, és szept. 1-én kezdi az ovit, akkor lesz kiscsoportos, vinnétek be tortát valamikor az első hetek egyikében? Mert azt gondoltam rosszul esne neki, ha látja másik gyerekeknek visznek be, neki meg nem. Szerintetek hülyeség? Meg lehet a beszoktatáshoz is nagyobb kedve lenne.
2014. jún. 13. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Én nem vinnék... Egyrészt a fél csoport valszeg sírni fog, és lehet, hogy nem sülne el jól a dolog, mondjuk kedvük sem lenne énekelni... Persze ez csak az én véleményem. Névnapja mikor van? Esetleg majd akkor.

És felmerül a kérdés, hogy mi a szokás abban az oviban? Mert minden oviban más és más (nem lehet házi süti/torta, vagy egyáltalán nem lehet édességet, csak gyümölcsöt....)

2014. jún. 14. 07:55
 13/14 anonim ***** válasza:
A szülinapja aug. 23, névnapja aug. 31. Ezért is gondoltam arra, hogy kb 3. vagy 4. héten esetleg vinne egyet.
2014. jún. 14. 18:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi csak egyszerű péksütit vihetünk be. Mert vannak a csoportban ételallergiások.Ebben az oviban fogadják őket csak. Igy nincs torta,az ovinak van műanyag tortája,azon van a gyertya mait elfujhatnak.S ebéd utána bevitt péksütit osztják szét. Meg akkor énekelnek közösen,jövőre lesz középsős a lányom.
2014. jún. 16. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!